By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Brate sta pricas prvo pokazao sam ti pov drugo svima trazis povove treće umro si ful normalno burazeru da znas toliko od mene.ne cuju se metci ne vidi se igrac pokazao mi je pov preko discorda vidi se aim lock nek posalje pov pa procenite da li cheatuje voleo bi pov 5 sekundi nakon sto mi je dao prvi hit jer se tu vidi kako mu drzi na mene aim lock
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zakljuciti ovu zalbu
Zahtijevam da igrac ID 62907 dostavi svoj POV od eventa
Imate rok 12 sati za dostavljanje trazenog POV-a
AUUUUUUUUUUUUUUUUUUU KOJI LOCK
Ovo je moj POV.
Buraezeru svima pišeš to malo se uozbilji nemas 5 godina ili nisi obukao naočaleAUUUUUUUUUUUUUUUUUUU KOJI LOCK
treba zvuk care zvuk kako pricas i da se cuje igrica da se sazna koji si ban evader tacno
Ovo je moj POV.
Burazeru cujes li ti pjesmu moždatreba zvuk care zvuk kako pricas i da se cuje igrica da se sazna koji si ban evader tacno
Brate nemas ti nista traziti od administratora program za snimanje mi je AMD to si i vidio sam a drugo zbog pjesme se ne cujetreba da se cuje igrica i tvoj glas ovo nije validan pov molim administratora da opet zatrazi sa zvukom jer mozda ima nedozvoljen program za snimanje na kom se ne cuje njegov glas ili slicno
i pesma ti je posle toga stavljena da se ne cuje nis jer se primeti kad bi ti imao pesmu u tom momentu ne bi bila tolko glasnaBurazeru cujes li ti pjesmu možda
momak sta pricas Vuče zamolio bi da mu se da warn na forumui pesma ti je posle toga stavljena da se ne cuje nis jer se primeti kad bi ti imao pesmu u tom momentu ne bi bila tolko glasna
Hvala ti pa ima i dobrih ljudi na forumu.momak sta pricas Vuče zamolio bi da mu se da warn na forumu
ti nauci prvo bez rogana pa posle pricamoHvala ti pa ima i dobrih ljudi na forumu.
Do jucer si cheat koristio znas ti sveti nauci prvo bez rogana pa posle pricamo
HAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHDo jucer si cheat koristio znas ti sve
ognjenlne cuju se metci ne vidi se igrac pokazao mi je pov preko discorda vidi se aim lock nek posalje pov pa procenite da li cheatuje voleo bi pov 5 sekundi nakon sto mi je dao prvi hit jer se tu vidi kako mu drzi na mene aim lock