INFORMACIJE
Vaše ime IRL: Mateo
Vaše godine: 14
Vremenska zona: GMT+2
Prosjek online po danu: Ovisi o tjednu 3-6 sati
Vaš Discord: teosmateos
Vaše ingame ime: Bibo Maxsonii
Vaš ID: 49150
DODATNE INFORMACIJE
Lider za San Andreas Highway Patrol
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
2.1 Uglavnom prvi razlog je taj što je jedna od mojih najboljih organizacija po svim akcijama i što oni rade - SAHP, baš zato želim postati lider baš ove organizacije!
2.2 S time što ću postati lider(ako postanem) volio bih obnoviti organizaciju, dovesti u red kao što nikad nije bila, znači želja mi je imati jako dobar mandat u sahpu da sve što treba napravimo!
2.3 Volio bih lider jer mi je to želja, ipak to je svima želja vjerovatno i najviše početnicima... Svi mi govore da je to teško, da će te biti dosadno... Ali jednostvano, to je ono što želim od kada sam došao u grad!
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
3.1 Uvesti stroža pravila i više pravila u SAHP
3.2 Dovesti što je više moguće ljudi da budemo aktivna organizacije, da uvijek bude netko tu ako zatreba
3.3 Svaki puta sudjelovati u talačkama i globalima, akcijama itd...
3.4 Pomagati kolegama iz drugih organizacija!
3.5 Uvesti strože sankcije za one koji se ne pridržavaju pravila!
3.6 Dovesti starije i ozbiljnije ljude... Točnije staviti dobno ograničenje od barem 12 godina u RL
3.7 Imati bolji i aktivniji High Command...
3.8 Ne ubacivati preko veze, samo aplikacije ili regrutacija!!
3.9 Naši sahpovci da voze po propisima, zato da budu primjer građanima koji se voze onako loše!!!
Sretno svima drugima
Vaše ime IRL: Mateo
Vaše godine: 14
Vremenska zona: GMT+2
Prosjek online po danu: Ovisi o tjednu 3-6 sati
Vaš Discord: teosmateos
Vaše ingame ime: Bibo Maxsonii
Vaš ID: 49150
DODATNE INFORMACIJE
Lider za San Andreas Highway Patrol
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
2.1 Uglavnom prvi razlog je taj što je jedna od mojih najboljih organizacija po svim akcijama i što oni rade - SAHP, baš zato želim postati lider baš ove organizacije!
2.2 S time što ću postati lider(ako postanem) volio bih obnoviti organizaciju, dovesti u red kao što nikad nije bila, znači želja mi je imati jako dobar mandat u sahpu da sve što treba napravimo!
2.3 Volio bih lider jer mi je to želja, ipak to je svima želja vjerovatno i najviše početnicima... Svi mi govore da je to teško, da će te biti dosadno... Ali jednostvano, to je ono što želim od kada sam došao u grad!
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
3.1 Uvesti stroža pravila i više pravila u SAHP
3.2 Dovesti što je više moguće ljudi da budemo aktivna organizacije, da uvijek bude netko tu ako zatreba
3.3 Svaki puta sudjelovati u talačkama i globalima, akcijama itd...
3.4 Pomagati kolegama iz drugih organizacija!
3.5 Uvesti strože sankcije za one koji se ne pridržavaju pravila!
3.6 Dovesti starije i ozbiljnije ljude... Točnije staviti dobno ograničenje od barem 12 godina u RL
3.7 Imati bolji i aktivniji High Command...
3.8 Ne ubacivati preko veze, samo aplikacije ili regrutacija!!
3.9 Naši sahpovci da voze po propisima, zato da budu primjer građanima koji se voze onako loše!!!
Sretno svima drugima