Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
3446
Players nickname
Igor Fiky
Suspect ID
269
Date of violation
Apr 24, 2022
Time of violation
14:46
Proofs
https://youtu.be/jEeaBrmQI5w

Fiky

Player
Player
Ma pusti ih, samo nek plaču :D Vidiš da oni misle da mi mislimo da je forum IC, to mnogo govori o njihovom IQ. Naučili novu reč "žohar" pa se svi kolektivno služe sa njom...HAhahahah..Al zanimljivi su mi iskreno.
Decko smiri strasti do juce nisi znao sta je roleplay sad mi glumis tu neku mafiju ajde sedi dole!

• Like
Reactions: $ky

$ky

Player
Player
Ma pusti ih, samo nek plaču :D Vidiš da oni misle da mi mislimo da je forum IC, to mnogo govori o njihovom IQ. Naučili novu reč "žohar" pa se svi kolektivno služe sa njom...HAhahahah..Al zanimljivi su mi iskreno.
tako je kad si žohar jebiga

Fiky

Player
Player
Ja ne znam na koji način mi to kidnapujemo ako nije na rp način ja imam potpuno pravo da stojim na autoputu i čekam vas da naidete i da vas klepim samo da vi malo postujete pravila ne bi doslo do ovoga...

• Like

Rich Viktor

Player
Player
Od sada ce mo da te zovemo Štakor

• Like

DiegoRed

Player
Player
Zohar glupi

Jerry Thompson

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.
  • Drzavne organizacije FIB i LSPD dobit ce upozorenja za FailRP.
  • Sa obzirom da SAHP nije bio na pljacki (vidi se gore desno) nece biti kaznjen kao organizacija. Nije bio u krugu i ne vidi se moguci ID koji bi pucao.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom