Vec kad su poceli da kace prvi ajde da se kacimo do kraju izvolite na maloj paznji i uzivajte:
Ovako postovani Mujo i Abrahame pisem ovu zalbicu znajuci za slucaj sa kaznetim igracem Cole Moon I ID:19980 i zalbica na njega za citovanje dobio je Blacklistu za citovanje evo primerak od te zalbice:
Gospodin je dobio blacklistu a porodica je dobila skidanje neformalne sto bi trebalo da znaci da isto ovaj gospodin pod imenom Dvodzi Tvrdokor I 49176 bi trebalo da dobije slicnu kaznicu a porodica Blueblood da dobije skidanje neformalne.
Dokaz kao dokaz evo ga u spakovanom primerku i nakon toga je originalni pov obrisan sa yta pa nadam se da cete ovo detaljno razgledati:
u slucaju da se obrise bice dodan drugi pov ali mislim da ce da bude sasvim dovoljno decak ne prima damage i na zadnje sekunde pali godmod da ga ne bi ubili
Postovana administracijo zamolio bih ovaj gospodin da se makne sa ovog predivnog projekta kao sto su i ostali citeri zato sto vec je bio banovan za anti cheat i dalje koristi kao svi ostali ljudi sto su i koji su dokazivali da imaju citove i gde jasno se vidi da ocigledno cituje a ne prima damage na eventima u pitanju je igrac gde sad momentalno igra evente za Blueblood familije i gde igra skoro svaki informal kao event i gde koristi pomagalo inace bez jega je nitko zamolicu i detaljno da se razgledaju zalbice za ID:23454.
ID:23454 ocigledno zna o cemu je rec zato sto ista osoba konstanto prima jedne iste jude kao sto su ljude na sledecima zalbama u fam evo nekih od njih:
Imam ja par stvari da nadodam 23454 ima bl za lidera org, admina i za RSZ, a realno mislim da bi i trebala dobiti bl za lidera nefo org ili dobiti kaznu za pomoc citerima i podrzavanje u nezakoniti rad.
Ovako postovani Mujo i Abrahame pisem ovu zalbicu znajuci za slucaj sa kaznetim igracem Cole Moon I ID:19980 i zalbica na njega za citovanje dobio je Blacklistu za citovanje evo primerak od te zalbice:
Approved - Cheats,Aim lock,WH,Triger bot I ID:19980 22498 For Mujo
Evo ovako postovani Mujo i Abrahame kao sto kazete sefovi ovog servera da sve bude javno i da bude sve napisano i vidno da svi vide na serveru. da svim igracima bude jasno dobio sam BL zbog vredjanja ljudi koji su citeri i sto sam se borio protiv citera na ovom serveru i sto nisam dozvolio da...
gta5grand.com
Dokaz kao dokaz evo ga u spakovanom primerku i nakon toga je originalni pov obrisan sa yta pa nadam se da cete ovo detaljno razgledati:
Postovana administracijo zamolio bih ovaj gospodin da se makne sa ovog predivnog projekta kao sto su i ostali citeri zato sto vec je bio banovan za anti cheat i dalje koristi kao svi ostali ljudi sto su i koji su dokazivali da imaju citove i gde jasno se vidi da ocigledno cituje a ne prima damage na eventima u pitanju je igrac gde sad momentalno igra evente za Blueblood familije i gde igra skoro svaki informal kao event i gde koristi pomagalo inace bez jega je nitko zamolicu i detaljno da se razgledaju zalbice za ID:23454.
ID:23454 ocigledno zna o cemu je rec zato sto ista osoba konstanto prima jedne iste jude kao sto su ljude na sledecima zalbama u fam evo nekih od njih:
Approved - G.P 3.2,G.P 6.15 I 66481,G.P 6.15 I 32295, G.P 6.15 I 51337
Sve se vidi u POV-U
gta5grand.com
Approved - Blacklist evading I 52035, 65111, 66481
Igrac bleklist eveda sto se cuje i u klipovima po istom glasu koji se cuje na sva 3 acca a id 52035 je blacklistan. Pov na kojem prica na id 66481 sto mu je novi twink akaunt Pov na kojem prica na id 65111 sto mu je novi main acc Pov na kojem prica na id 52035 sto mu je prvi ili main acc...
gta5grand.com
Imam ja par stvari da nadodam 23454 ima bl za lidera org, admina i za RSZ, a realno mislim da bi i trebala dobiti bl za lidera nefo org ili dobiti kaznu za pomoc citerima i podrzavanje u nezakoniti rad.
Last edited: