Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Pending review Pruzanje pomoci citerima i banevade igracima Godmod | 23454 49176 I For Mujo and Abraham

Your ID
39941
Players nickname
xxxx
Suspect ID
23454 49176
Date of violation
Dec 29, 2024
Time of violation
00:00
Proofs
https://youtu.be/uyh91HHdmAI?si=EZA41yfKWn_N6yJ1

Atilla Jack

Player
Player
nelsone posto vidim da nemas gram mozga evo da ti se objasni, zbagao se u green zoni sto se cesto desavalo u to vreme on njih moze da puca al nemre primiti damage. Sledeci put se bolje informisi
Evo i dokaz da je to bug
kolko si glup brate lik ima skriptu baahahah i posto mu je to bio jedan od prvih puta da ju koristi god mode mu je bio ukljucena a da nije znao pa na kraju pova vidis kako je stao i ugasio ju...

Azil Aljumani

Player
Player
kolko si glup brate lik ima skriptu baahahah i posto mu je to bio jedan od prvih puta da ju koristi god mode mu je bio ukljucena a da nije znao pa na kraju pova vidis kako je stao i ugasio ju...
Likovi su tolko mnogo opsednuti sa neciji uspeh za igricu da to nije realno ne igram odmaram a pusice sto kace zalbice bogami lepo ce se provedu vrlo uskoro.
Ja kad jedem govna za nesto jedem zato sto znam da sam upravo znam i zasto pricam takve stvari pa izvolite uzivajte u produzeticima dame i gospodo pozdrav iz Finske 😘

M3L1SX

P.G MINIĆ
Player
naucite da mi oca ne spominjete teo sam skyler da skrenem paznju blokirala me nije uredu u opste, bog da mu dusu oprosti jest bio dobar covek al neko da ga psuje tako u opste uredu nije to znaci pokazite malo postovanja pre svega a posle serite kako ste neke sile. Tolko id mene pozdrav i svako dobro

Azil Aljumani

Player
Player
Dosta je bilo manipuliranja izgoreli ste Blueblood dobar pokusaj vidimo se sledece godine i pozdravite banovanu liderku na zakazani rematch uskoro i zovite ako treba po neko milionce da kupite nesto za sebe inace ovako ste nesposobni pa mora ona da vas cuva i malo dzema da baca po vama 🥔🔥

Last edited:

SecLex01

Player
Player
informisi se malo vise pa pricaj posto vidim da nisi bas pametan kao da nikad ni event nisi igrao

SecLex01

Player
Player
Likovi su tolko mnogo opsednuti sa neciji uspeh za igricu da to nije realno ne igram odmaram a pusice sto kace zalbice bogami lepo ce se provedu vrlo uskoro.
Ja kad jedem govna za nesto jedem zato sto znam da sam upravo znam i zasto pricam takve stvari pa izvolite uzivajte u produzeticima dame i gospodo pozdrav iz Finske 😘
Brat nije navrnuo mesalicu sada hladno ne pali iz prve iskreno 😂
Kakva finska? Raymond te reketira svaki dan u toj makedoniji cuti i ne seri. Pozdrav iz ..........

Azil Aljumani

Player
Player
vise od 12 mil nisi imao o cemu pricas npcu bolesni?
Pa bas zato vidis kako sam sebe izdajes kurcis se sa 12 miliona strasno vidi se ne znas da sticas bajice kazem ti ja idi sticaj pare bolje pametniji si kad sutis ljigavko sta da kazem ja sto sam sjebo preko 70 miliona na nista i boli me kurac iskreno

SecLex01

Player
Player
Pa bas zato vidis kako sam sebe izdajes kurcis se sa 12 miliona strasno vidi se ne znas da sticas bajice kazem ti ja idi sticaj pare bolje pametniji si kad sutis ljigavko sta da kazem ja sto sam sjebo preko 70 miliona na nista i boli me kurac iskreno
spuco si ti isto kao sto ti je air spuco kevu

SecLex01

Player
Player
Hahaha 39k decko 70 miliona ti si nekih tamo koji id bese i imas samo 12 mil i ti ces da mi govoris nesto nemoj da seres
evo skacem sa mosta sta si mi reko
Strah me obuzima do srži duše 😨 kada zamislim jadnu osobu, toliko osujećenu od strane života, pritisnutu teškim bremećem bola i očaja 😔, da mora slušati reči koje, kao oštri bodeži, seku kroz njezino srce i dušu 💔, govoreći joj da digne ruku na sebe, da prekrati ono malo svetlosti koja je u njoj ostala. U tim trenucima, kao da se sam pakao otvorio i sručio sav svoj gnev i mrak na tu nemoćnu dušu 🔥🕳️, prekrivajući je velom neprobojnog očaja, gde svaki šapat nade biva ugušen muklom tišinom i hladnoćom beznađa ❄️.

Azil Aljumani

Player
Player
evo skacem sa mosta sta si mi reko
Strah me obuzima do srži duše 😨 kada zamislim jadnu osobu, toliko osujećenu od strane života, pritisnutu teškim bremećem bola i očaja 😔, da mora slušati reči koje, kao oštri bodeži, seku kroz njezino srce i dušu 💔, govoreći joj da digne ruku na sebe, da prekrati ono malo svetlosti koja je u njoj ostala. U tim trenucima, kao da se sam pakao otvorio i sručio sav svoj gnev i mrak na tu nemoćnu dušu 🔥🕳️, prekrivajući je velom neprobojnog očaja, gde svaki šapat nade biva ugušen muklom tišinom i hladnoćom beznađa ❄️.
Skaci kad ces dobit sigurnosni ban sad kad okacim zalbu samo da stignem kuci

Ivan Elpatron

,,Discipline is the bridge between goals"
Player
Au buraz citam ovo i nije mi dobro koliko ste glupi od 1 do nelson to je nerealno,zmajeva muda se prokurcila do juce bili jedva 30 na tabeli blueblood ih boosta na 14 i sad se kurce cak je doslo i do toga da se nazovete blackblood ahahhahahahaha

Top Bottom