Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
  • PLEASE PAY ATTTENTION

Before making complaint with a prefix for curator of the project please read these rules.
    1. Make complaint only in case if you already posted for high admins and they did not help you.
    2. Complaints for curator of the project ONLY for management level complaints. You can't appeal your warning or 7 days ban. You can appeal only permanent or long-term bans.

Thank you for attention! (c) Mazhor Pluxury
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
432245
Players nickname
Afacan Life
Administrators nickname
Peren Tepesi
Date
Dec 24, 2024
Time
13.59
Proofs
yok çok pişmanım

theboss52

Player
Player
Bu yeni yılda küfür ettiğim için çok pişmanım bir daha küfür etmiyeceğim oyun oynamaya dikkat ve oyun kurallarına göre oynayacagım 1 haftadır hesabım kapalı lütfen elinizde yardımcı olun bu yeni yıllık hesabım kitli girmek istemiyorum lütfen yardımcı 1 haftadır çok fazla maruz kalmaktan çok ama çok pişmanım .arz ederim.

Bu yeni yıla küfür ederek girdiğim için çok üzgünüm. Bir daha küfür etmeyeceğim. Oyundaki davranışlarıma dikkat edeceğim ve oyunu kurallarına göre oynayacağım. Hesabım bir haftadır kapalı. Lütfen bana yardım edin. Bu yeni yıla hesabım kilitli olarak girmek istemiyorum. Lütfen yardım edin. Geçtiğimiz hafta birçok şeye maruz kaldım. Çok pişmanım. Pişmanım.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom