Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
15394
Players nickname
Kyle Fox
Suspect ID
ID:14011,5895,2258,
Date of violation
Apr 25, 2022
Time of violation
13:00 PM
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=whrC7U-b1SI

Mixa Dior

Player
Player
Rejdali su nas i izgubili smo. Dosli su ispred kuce, pohvalili smo njih i oni su se pravili kao kidare 010 sto kazu ( Nemas ruke) . Posle toga su uperili u nas oruzje, pitali smo ih zasto uperujete oruzje, oni nisu odgovorili.Pa sam ja poceo da uperim da napravim party.Oni su tu srali da su im izbusene gume.Rekli su da im puknemo u gumu. Mi smo to uradili jer sta traze, dobice. Krenuli su da pucaju i ubili nas, uzeli su moj revolver i od mog druga kalas i 200 metaka. Ovo nije prihvatljivo.

Carls Luciano

Q Peak
Player
ovo je cist bait od strane purple ganga i ovo je rdm lepo su zavrsili raid i sve i stali su namerno da ih zezaju kako znaju da im niko nita ne sme 5m posle raida.Z
RDM je kada ubiješ random lika, a ovo bi bio DM. Ali ova familija je uzvratila udarac.

Mixa Dior

Player
Player
Zavrsili smo raid.Dosli tu namerno da nas podjebavaju.Rekao je lepo ovaj da mu izbusimo gume, mi smo mu ucinili. Nema potrebe da nas ubijaju posle reida(Pravilo Dogadjaja 1.2)

Tristan Bozovic

Player
Player
Rejdali su nas i izgubili smo. Dosli su ispred kuce, pohvalili smo njih i oni su se pravili kao kidare 010 sto kazu ( Nemas ruke) . Posle toga su uperili u nas oruzje, pitali smo ih zasto uperujete oruzje, oni nisu odgovorili.Pa sam ja poceo da uperim da napravim party.Oni su tu srali da su im izbusene gume.Rekli su da im puknemo u gumu. Mi smo to uradili jer sta traze, dobice. Krenuli su da pucaju i ubili nas, uzeli su moj revolver i od mog druga kalas i 200 metaka. Ovo nije prihvatljivo.
prvo kako ti mozes znat da smo mi purple gang ako se na povu ne vidi da smo to mi i
drugo vi nam odbrojavate da se udaljimo sa ulice sto nije vase vlasnistvo

Tristan Bozovic

Player
Player
plus vas je poceo da puca po nasem autu i kazete kao da se gume ne mogu busit sto mogu i ovdje i u rl

Mixa Dior

Player
Player
prvo kako ti mozes znat da smo mi purple gang ako se na povu ne vidi da smo to mi i
drugo vi nam odbrojavate da se udaljimo sa ulice sto nije vase vlasnistvo
Nema tu da li znamo, sami znate da ste jebali jeza u ledja. Sami ste trazili da puknemo u gume, sto i jesmo. Nema sta da se dalje prica. Mozes i sam da zakljucis da ste zajebali i prekrsili Pravilo dogadjaja 1.12

Tristan Bozovic

Player
Player
Nema tu da li znamo, sami znate da ste jebali jeza u ledja. Sami ste trazili da puknemo u gume, sto i jesmo. Nema sta da se dalje prica. Mozes i sam da zakljucis da ste zajebali i prekrsili Pravilo dogadjaja 1.12
momci vi ste juce jebali jeza kad smo vas nas 2 pobili vas 8

Shomy McQueen

╚════▣◎▣════╝
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.​
  • ID 14011 dobit će kaznu za Generalno pravilo 6.15
  • ID 2258 dobit će kaznu za Generalno pravilo 6.15
  • ID 10843 dobit će kaznu za Generalno pravilo 6.15

Status
Not open for further replies.
Top Bottom