Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Pravila za drzavu I LSPD/SAHP/FIB 5.5 ID I 17732 I 13971

Status
Not open for further replies.
Your ID
15948
Players nickname
stranac
Suspect ID
17732 , 13971
Date of violation
Apr 25, 2022
Time of violation
15:21
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=M0uJAwD00ic

Gvozden Gvozdenov

Player
Player
Zelim samo da naglasim da su se policajci - fib nzm ko su vratili posle njihovog faila par minuta te pokupili posadjenu marihuanu i to je jedini razlog moje zalbe jer da nisu to uradili da su ostavili nebih se zalio... Ako gresim ili oni nisu prekrsili pravilo koje sam gore naveo ja se izvinjavam ovo se desava vec 2-3 dana unazad....

Gvozden Gvozdenov

Player
Player
kada sam napisao da se ovo desava 2-3 dana unazad mislio sam na to da sadim vec 2-3 dana i da cesto dodju samo 2 coveka ali desavalo se da dodje i cela racija od 10-15ljudi sto je po meni za pohvaliti.

Miyagi Chang

Sensei
Player
Zelim samo da naglasim da su se policajci - fib nzm ko su vratili posle njihovog faila par minuta te pokupili posadjenu marihuanu i to je jedini razlog moje zalbe jer da nisu to uradili da su ostavili nebih se zalio... Ako gresim ili oni nisu prekrsili pravilo koje sam gore naveo ja se izvinjavam ovo se desava vec 2-3 dana unazad....
Lepi em sto lazes em ne znas pravila
Vise od Dva posebna casnika obadvojica smo posebni casnici, Kao prvo.
Kao drugo uradio si cist MG video si auto(dron) koji moze da ima i lifeinvejder + bili undercover i ti si rekao gde ste policajci otisli smo odatle jer smo bili primeceni a under cover smo....
A posle se niko nije vracao na to mesto od nasih jer smo pricali posle toga sa Adminima i rekli su da smemo da idemo unercover tako da djaba ti ova zalba. Nasa DUZNOST je da nadjemo tu marihuanu i da je unistimo a tvoje je da ne radi KRP sa pominjanjem foruma i takvih stvari jer je svima vama "WEB SITE" uvek kad nesto nije po vasem.
Ucite malo RP i ne bavite se nasim poslovima ;);)

Gvozden Gvozdenov

Player
Player
svega mi nisam znao da to moze napraviti policija ili neko drugi znao sam da su policajci jer sam posadio tu i jer se motaju oko kuce
nije nikakav MG ili bilo sta....
ja sam kontaktirao admina rekao da se necu zaliti jer nisam dete i da vam samo paznju skrenu....
posle 10minuta droge nije bilo tu a nije bila gotova znam tacno kako marihuana funkcionise kad posadim i kad je gotova....
zato sam stavio zalbu jer sam siguran da su se vratili to ako si ti lider i branis ih to je normalno

Gvozden Gvozdenov

Player
Player
nema potrebe da se svadjamo ili bilo sta slicno...jos jednom ne znam sta su casnici ali pise svakako da mora biti vise od 2 ako smatras dron za treceg onda sam ja pogresio <3
neka admin kaze svoje ako ja gresim ja se jos jednom izvinjavam.

Miyagi Chang

Sensei
Player
svega mi nisam znao da to moze napraviti policija ili neko drugi znao sam da su policajci jer sam posadio tu i jer se motaju oko kuce
nije nikakav MG ili bilo sta....
ja sam kontaktirao admina rekao da se necu zaliti jer nisam dete i da vam samo paznju skrenu....
posle 10minuta droge nije bilo tu a nije bila gotova znam tacno kako marihuana funkcionise kad posadim i kad je gotova....
zato sam stavio zalbu jer sam siguran da su se vratili to ako si ti lider i branis ih to je normalno
Lepi odluci se sta oces ti ovde... Zalis se na ljude koji su ti uklonili drogu a to je posao nas
Pricaj te neke pricice cekam admina da odg
...

Gvozden Gvozdenov

Player
Player
nemoj smarati neka je to posao vas treba biti vise od 2 clana u suprotnom je fail sta nije jasno?
5.5 LSPD/SAHP/FIB mogao bi patrolirati u getu ako ima više od dva posebna časnika. | Usmeno upozorenje
ovo znaci da treba minimum 3 clana da bi isli u geto

Miyagi Chang

Sensei
Player
nemoj smarati neka je to posao vas treba biti vise od 2 clana u suprotnom je fail sta nije jasno?
5.5 LSPD/SAHP/FIB mogao bi patrolirati u getu ako ima više od dva posebna časnika. | Usmeno upozorenje
ovo znaci da treba minimum 3 clana da bi isli u geto
Lepi minimum 2 casnikaaa.
Ucis nekoga pravila organizacija od kad si dosao na server nisi napustio ghetto a svi vi kad vas juri pd bezite u ghetto ne vredi se sa maloumnicima svadjati... Zbog takvih kao sto si ti propada ovaj Role Play

A koliko vidim nisi shvatio da smo bili undercover Vozilo i Odelo to znaci da sme da se ide u ghetto ali ne shvatas ti to jer ne znas nista osim pravila gheta

Kiza_Kanta

Player
Player
Hahaha zamisli 2 pandura cupaju vutru iz necije baste i beze haha koj RP svaka cast. Ti Miyagi da znas pravila bio bi i dalje admin, a vidim odlicno si naucio LSPD rp pravila isto.

Tom Korupcija

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.
  • FIB dobiva verbal zbog Pravila države 5.5
  • LSPD/SAHP/FIB mogao bi patrolirati u getu ako ima više od dva posebna časnika.

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Top Bottom