Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Zalba na administratora | Muhamed Habibi

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
9746
Players nickname
Kajmka Kash
Administrators nickname
Muhamed Habibi
Date
Apr 25, 2022
Time
17:00
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=b6Pq3Q8qV2c&ab_channel=LukaV

kajmak kash

Blocked
Blocked
prilikom ove zaqlbe zelim da kazem da admin na sledecem POV nije dobro zakljucio kazne meni je dao za CL a bila je jos jedno rp-pravilo prekrseno u pitanju je PG kako ID 840 skocio sa zgrade LSPD i ostao ziv nije to nikakav roleplay

Lukas Anderson

Player
Player
Ja sam potrcao da ti vidim ID, da bih znao tacan ID koji me je pucao. Tako da sam kruzio ne bih znao koji si ID a znao sam da ces da LTA napravis. Mislio si da necu na vreme da stignem da vidim ID.

Lukas Anderson

Player
Player
Kao drugo skocio sam na onaj most, a nazalost zaboravio sam da je bila pregrada koja je nevidljiva tako da nije bio nikakav PG.

kajmak kash

Blocked
Blocked
prilikom ove zaqlbe zelim da kazem da admin na sledecem POV nije dobro zakljucio kazne meni je dao za CL a bila je jos jedno rp-pravilo prekrseno u pitanju je PG kako ID 840 skocio sa zgrade LSPD i ostao ziv nije to nikakav roleplay
ja imam malo los kompjuter i skoro u gradu kad umrem imam mali FPS i od tolko efekta kad umrem zna da mi crasha igrica ja se izvinjavam ali nema bas svako pare za komp.
a volim da rp-am

Status
Not open for further replies.
Top Bottom