e ako si mu rekao nemos mu objasnit klk je glup decko xdAJDE druze ne gubi se jebem ti mozak taj koji nije u funkciji ti ces da mu kazes 65 k id , ludaku bez nogu i ruku
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!e ako si mu rekao nemos mu objasnit klk je glup decko xdAJDE druze ne gubi se jebem ti mozak taj koji nije u funkciji ti ces da mu kazes 65 k id , ludaku bez nogu i ruku
Odlicnoznas li citat ti
Aj ne gubi se ti jebem ti mozak glupi idiote invalidski.Lud si pa no life-as po forumu invalidu propalitetskiAJDE druze ne gubi se jebem ti mozak taj koji nije u funkciji ti ces da mu kazes 65 k id , ludaku bez nogu i ruku
xd tebe pola servera psuje tako da ne gubi se idiote belosvetski,glup si ko tocake ako si mu rekao nemos mu objasnit klk je glup decko xd
Ako si mu rekao likovi su idiotiJedino dijete kojeg pola servera ne voli hahahha smijeh ako si tu takav kakav si onda van ovog ahhahah smijehhhh
a tebe voli sto doxuje i irl thetas deda nadji zanimaciju a ne da drkas na 3d pixele ceo dan zzJedino dijete kojeg pola servera ne voli hahahha smijeh ako si tu takav kakav si onda van ovog ahhahah smijehhhh
znmAko si mu rekao likovi su carevi i ja sam kuckica izbusena
Deda ima 27 godina,svoju firmu,ozenjen i ceka dijete,hvala hehehea tebe voli sto doxuje i irl thetas deda nadji zanimaciju a ne da drkas na 3d pixele ceo dan zz
Sve cinjeniceJa sam peder i kucka bolesna volim da ga gutam a jos vise da ga primam izunistavan sam kurcevima.Emin i Jefta su prema meni i i smrdljivom invalidu ivanu carevi
Zamisli cekas dete i ponasas se kao jedno lollDeda ima 27 godina,svoju firmu,ozenjen i ceka dijete,hvala hehehe![]()
Pametani su otkrio si toplu voduSve cinjenice
Nemas argumente a?Kad si idiot mislis svi su idiotiPametani su otkrio si toplu vodu
Ajde druze ne kaki vise , idi se svadjaj sa babomNemas argumente a?Kad si idiot mislis svi su idioti
Idiote jedini koji sere si ti tako prestani da seres.Idi svom tati tako reci ubacio bi te u podrum ne bi izasao iz njega do 18-teAjde druze ne kaki vise , idi se svadjaj sa babom
Opasan deckicIdiote jedini koji sere si ti tako prestani da seres.Idi svom tati tako reci ubacio bi te u podrum ne bi izasao iz njega do 18-te
Ja sam mislio da si ti opasan decak zar nisi to reko.Realno jesi opasan.Ali opasan idiotOpasan deckic
Ajde tastatura mafijas produziJa sam mislio da si ti opasan decak zar nisi to reko.Realno jesi opasan.Ali opasan idiot
Pomazis me po glavicuHahahahahahaha.Ti sam sebe nazivas forum warrior-om a prvi si poceo sve ovo.U rl nemas muda do pekare da odes,a i forum warrior je gora vrsta keyboard warrior-a tako da tiću![]()
Ne Hvala!Nastavi ti moj glavic da mazis to ti je boljePomazis me po glavicu