Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Drac0n

Player
Player
Joined
Apr 11, 2022
Messages
195
Ime: Bery Crack
Pol: Muski
Godine: 30
Datum rođenja: 24.02.1992
Državljanstvo: Američko
Nacinalnost: Srbin
Mesto rođenja: Los Santos, USA
Mesto boravka: Los Santos, USA
Otac: John Crack
Majka: Riley Crack
Visina i tezina: 182cm / 88kg
Vrsta tela: Nadprosečne građe, žilav.
Boja ociju: Plava
Boja kose: Plava
Tetovaze: Nema


----------------------------------------------------------------------------------------------
Osobine: Pravedan, marljiv, uviđajan, snalažljiv, nadpresečno inteligentan, odgovara mu rad pod pritiskom, voli izazove, ponekad ume biti živčan.
----------------------------------------------------------------------------------------------
Hobi: Borilačke veštine, teretana, vožnja motorom.
----------------------------------------------------------------------------------------------

==============================================================================================


Od oca Johna, i majke Riley, Bery je rođen 24.02.1992 u Los Santosu. Njegove prve korake učinio je u malom mestu pored Los Santosa, zvanom Blueberry. Odmalena je pokazao ljubav ka policiji i pravednosti, što se videlo i prilikom igranja dečijih igara "Žandara i lopova". Uvek je bio na strani pravde, u timu "Žandara", vijajući loše momke, odnosno kriminalce.
Kako mu je otac John bio vojno lice, njegovo detinjstvo je bilo burno i morao je brzo da odraste. Često su imali selidbe iz mesta u mesto zbog prirode posla njegovog oca. U trenucima kada kod kuće nije bilo oca, on je morao da obavlja sve poslove, koji su inače pripadale njegovom ocu. Zbog toga je ubrzo i odrastao, sazreo, iako je po godinama i dalje bio dete. Morao se snalazati u raznim situacijama, što će mu kasnije u životu dobro doći. Od malog deteta, postao je ubrzo ozbiljan adolescent. Njegovu porodicu život je odveo u Las Venturas, gde upisuje srednju policijsku školu. Ni u jednom trenutku se nije dvoumio kojim poslom u životu želi da se bavi, znao je da je to policija, odnosno specijalne jedinice, osećao je da je to njegov poziv, osećao je da je zbog toga došao na ovaj svet. Tokom srednjoškolskih dana, i boravka u Las Venturasu, upisuje razne borilačke veštine i pronalazi se u njima. Uporedo sa borilačkim veština, kad mu vreme dozvoli odlazi i u teretanu. Vikendom bi voleo da odahne dušom, i da se provoza na svom motoru, to je bio odmor za njega, kako duševni tako i fizički. Srednju školu završava sa odličnim uspehom, te se dalje opredeljuje za policijsku akademiju.
Otac dobija prekomandu u Los Santos, i zajedno sa njegovom ženom, odnosno Berijevom majkom vraćaju se u Los Santos. Bery ostaje sam da živi u Las Venturasu završavajući policijsku akademiju. Tokom same akademije, starešine su prepoznale kvalitet u njemu i odlučuju da ga vrbuju za van nastavne aktivnosti, konkretno, pripreme za jedinice za brzo rešavanje talačkih situacija. Na samim aktivnostima upoznaje kolegu Aleksandra, ne znajući da će mu on biti drugar kroz ceo život. Na van nastavnim aktivnostima, imao je priliku da rukuje sa raznim oružjem i oruđem. Najviše mu se svideo Heavy Sniper, zbog njegove ubojne moći i udaljenosti sa koje može da dejstvuje. Završavajući akademiju, nudi mu se posao u Las Venturasu, sa obzirom da je zavšrio akademiju, sleduje mu oficirski čin Potporučnik. U trenutku završavanja akademije, imao je 24 godine, potom ostaje narednih šest godina da radi u Las Venturasu, dokazujući i pokazujući svoje kvalitete. Tokom tih godina, upoznaje svoju trenutnu ženu Valentinu. Trenutno imaju dvoje dece, Alexa i Katarinu. U službi za te godine dobio je brojne nagrade, medalje, zahvalnosti i čestitke za svoj marljiv rad. Nakon šest godina, nudi mu se prekomanda u Los Santos. Odlučuje da prihvati ovu priliku, kako bi živeo blizu svojih roditelja, i zajedno sa svojom porodicom doživeo duboku starost. Bery trenutno radi u Los Santos policiji i nalazi se u njihovoj specijalnoj jedinici.




==============================================================================================

- Bery moze da nosi oružje i van dužnosti, bilo ono legalno ili nelegalno.

- Bery se ne boji za svoj život čak ni kada upere dva ili više oružja u njega, zbog životnog iskustva.

- Zbog raznih obuka, i praktičnog dela na terenu, u mogućnosti je da koristi sva oružja, kao i Heavy sniper, Heavy Shotgun.

- Bery je u mogućnosti da vozi sva kopnena vozila, bila blindirana, ili ne, na zavidnom nivou, po asfaltu ili off road.

- Bery zbog raznih obuka ima iskustva sa vožnjom helikoptera.

- Bery nikada ne bi postao korumpiran.
 

Jerry Thompson

Player
Player
Joined
Nov 30, 2021
Messages
589
Biografija ODOBRENA
Sposobnost 2: - Bery se ne boji za svoj život čak ni kada upere dva ili više oružja u njega, zbog životnog iskustva. - Ne smes da radis ovo zbog FearRP-a.

Sposobnost 3: - Zbog raznih obuka, i praktičnog dela na terenu, u mogućnosti je da koristi sva oružja, kao i Heavy sniper, Heavy Shotgun. - Pazi da ne koristis Snipere, Heavy Snipere, Heavy Shotgun ili mitraljeze na evente.

Sposobnost 4:- Bery je u mogućnosti da vozi sva kopnena vozila, bila blindirana, ili ne, na zavidnom nivou, po asfaltu ili off road. - Pazi da ne radis PG i da ides sa sportskim autima OffRoad. ;
Blindirana vozila nemoj voziti sam zbog Pravila drzave 1.4 - 1.4 Zabranjeno je upravljanje oklopnim vozilom u gradu bez pratnje. Napomena: oklopni automobili poput Kurume, Insurgent, Btr.



Nemoj krsitit RolePlay i Server Pravila da bi biografija ostala vazeca.
Sretno u RolePlayu.
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom