evo dokaz
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Brate ajde objasni zasto ste nas pucali posle raid-a?
refresh stranicuBrate ajde objasni zasto ste nas pucali posle raid-a?
Da li bi mogao da odgovoris na pitanje zbog kojeg je objavljen snimak?
Ja sam poslaо snimak na kojem se jasno vidi kako me vaša 2 člana porodice ubijaju posle raida.evo dokaz
Da li bi mogao da odgovoris na pitanje zbog kojeg je objavljen snimak
Pa vidi se i na njegovom snimku jer traje raid . A to sto je napisao ognjen nema smisla .Ja sam poslaо snimak na kojem se jasno vidi kako me vaša 2 člana porodice ubijaju posle raida.
Ne znas o cemu se radi to je problem . Admin ce ti uskoro odg .Ja sam poslaо snimak na kojem se jasno vidi kako me vaša 2 člana porodice ubijaju posle raida.
Necu da se raspravljam iako me ti uveliko teras na to. Nek admin odluci i to je to .Ne znas o cemu se radi to je problem . Admin ce ti uskoro odg .
Na mom snimku se ne vidi trajanje raid-a zato što se raid završio,a ona dvojica koja su pucala posle raid-a na mene treba biti kažnjena za ovo.Pa vidi se i na njegovom snimku jer traje raid . A to sto je napisao ognjen nema smisla .
Druze vidi se snimku kako te kill iako traje raid , tako da imamo sve dokaze .Na mom snimku se ne vidi trajanje raid-a zato što se raid završio,a ona dvojica koja su pucala posle raid-a na mene treba biti kažnjena za ovo.
Tebi je lepo da se uvlačiš i da čekaš šta će admin reći.Poslali ste snimke pre mog ubistva i pre završetka raid-a pogledaj bolje moj POV.Necu da se raspravljam iako me ti uveliko teras na to. Nek admin odluci i to je to .
Vidi se i snimak kako te ubijam tokom raid . Moj zadnji odgovor koji cu dati Veljku .Tebi je lepo da se uvlačiš i da čekaš šta će admin reći.Poslali ste snimke pre mog ubistva i pre završetka raid-a pogledaj bolje moj POV.