Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.

Limenii Zehric

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL Luka
2. Vaše godine 15
3. Vremenska zona GMT+1
4. Prosjek online po danu 6h
5. Vaš Discord filke111
6. Vaše ingame ime Limenii Zehricc
7. Vaš ID 54160

Dodatne informacije

1. Lider za..... SAHP
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
1. Liderstvo i Organizacione Sposobnosti

Ja kao lider sam sposoban, uspostaviti disciplinu i efikasnost u organizaciji. Kao lider SAHP-a, ja bi bio odgovoran za strateško planiranje, i održavanje visokog standarda unutar tima, što može dodatno poboljšati reputaciju organizacije.

2. Vizija za Unapređenje Organizacije

Imam jedinstvene ideje o tome kako učiniti SAHP atraktivnijim i relevantnijim za širu zajednicu na serveru, poput uvođenja specijalnih operacija, poboljšanja roleplay standarda ili organizovanja događaja koji podstiču saradnju između frakcija.

3. Strast prema Pravdi i Redu

Uzivam u igranju uloge kao neko ko osigurava red i zakon, SAHP mi pruža priliku da vodim organizaciju koja ima ključnu ulogu u održavanju stabilnosti na serveru. Moj entuzijazam za ovu vrstu roleplay-a mogao bi motivisati druge igrače i stvoriti jaku zajednicu unutar organizacije.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji
1. Uvođenje Realističnih Procedura i Pravila

• Kreiranje detaljanih priručnika za članove organizacije koji obuhvata pravila ponašanja, protokole tokom patrola, zaustavljanja vozila, racija i hitnih intervencija.

• Organizovanje redovnih treninga za članove tima kako bi unapredili svoje veštine, poput komunikacije na radiju, tehnika vožnje i rešavanja konflikata

Ivan Goti

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL Luka
2. Vaše godine 15
3. Vremenska zona GMT+1
4. Prosjek online po danu 6h
5. Vaš Discord filke111
6. Vaše ingame ime Limenii Zehricc
7. Vaš ID 54160

Dodatne informacije

1. Lider za..... SAHP
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
1. Liderstvo i Organizacione Sposobnosti

Ja kao lider sam sposoban, uspostaviti disciplinu i efikasnost u organizaciji. Kao lider SAHP-a, ja bi bio odgovoran za strateško planiranje, i održavanje visokog standarda unutar tima, što može dodatno poboljšati reputaciju organizacije.

2. Vizija za Unapređenje Organizacije

Imam jedinstvene ideje o tome kako učiniti SAHP atraktivnijim i relevantnijim za širu zajednicu na serveru, poput uvođenja specijalnih operacija, poboljšanja roleplay standarda ili organizovanja događaja koji podstiču saradnju između frakcija.

3. Strast prema Pravdi i Redu

Uzivam u igranju uloge kao neko ko osigurava red i zakon, SAHP mi pruža priliku da vodim organizaciju koja ima ključnu ulogu u održavanju stabilnosti na serveru. Moj entuzijazam za ovu vrstu roleplay-a mogao bi motivisati druge igrače i stvoriti jaku zajednicu unutar organizacije.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji
1. Uvođenje Realističnih Procedura i Pravila

• Kreiranje detaljanih priručnika za članove organizacije koji obuhvata pravila ponašanja, protokole tokom patrola, zaustavljanja vozila, racija i hitnih intervencija.

• Organizovanje redovnih treninga za članove tima kako bi unapredili svoje veštine, poput komunikacije na radiju, tehnika vožnje i rešavanja konflikata
Uzimasssss

Status
Not open for further replies.
Top Bottom