Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Ilija Shadow

Player
Player
1.VASE IME IRL:iILija
2.Vase godine:17
3.Vremenska zona:GMT+1
4.Prosek online po danu:4-8h
5.Vas discord:krsticc_.

6.Vase ingame ime:Kojot lerdi
7.Vas ID:55170
DODATNE INFORMACIJE

1.Leader za The Families
2.Zasto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje
A)Nikada nisam bio lider,te samim tim imam zelju da se upustim u taj zadatak,siguran sam da sam stekao dovoljno iskustva te bih bio odlican lider.The Families se nalazi u Ghetto kraju,sto mi se svidja,te bi stalno neko dezurao na ulicama
B)Skoro ceo svoj Rp-zivot sam provodio kao kriminalac te se razumem u sve,bio sam 10.cin u bandama te mislim da bih odlicno vodio organizaciju i pravio probleme drzavnim sluzbama
C)Mislim da nema dovoljno desavanja trenutno po badnama,po neki ide da roba i to je to otprilike,kod mene bi bilo mnogo drugacije to mogu obecam.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Pre svega,imacu jake kriterijume,7 godina ic,13ooc.Necu dopustati ulazak u bandu po tome ko koga zna,svi clanovi ce biti ispitani od strane mene,kako nebi dobijali warnove,rankovi ce biti tesko zasluzeni.Radicemo mnoge talacke(mnogi to kazu ali ne rade,mi cemo raditi).Nece to biti talacka uzmes nekog u getu i odvedes ga,bice mnogo bolji rp,juricemo ljude na autoputu,nakon toga ih muciti ispitivati,proveraviti dal su drzavni sluzbenici(kako bi dobili vise para).Kada dodje do talacke nece biti klasicno daj 100k i to je to,imacemo spremljene vozace koj ce nam pomoci u bekstvu,naravno i ljude za pucanje kako bi smanjili sansu da neko bude uhapsen,ukoliko i bude odma ide spasavanje(ili placanje sa se izvadi iz zatvora).Trazili bi i nekog dousnika iz drz org,da nam pomaze.Pokusali bi da uspostavimo stvarno ok odnos da ostalim bandama kako bi poremetili policiju,bili bi aktivni na svim eventima.Stvarno bi imali graffiti team i turf team,koj bi morali da budu aktivni,dobijali bi bonuse kako bi im se svidelo da rade to sto rade.
Kriterijumi za ulazak
7 godina ic
13 ooc
Poznavanja pravila grada
Rankovi:
1. Suspend
2. Pocetnik
3. Graffiti team
4. Ghetto Boy
5. Grafitti team Leader
6. Turfer
7.Turfer leader