Admin je odbio žalbu iz 2 razloga:
1. Razlog - nedovoljno dokaza
Dakle u par navrata se na videima vidi da su igrači na istom krovu gdje nema između njih nikakvih prepreka te se nalaze na par koraka jedan do drugog, i to traje nekoliko minuta, a ne pucaju se, zašto? A prvi video gdje stoje doslovno iza iste vjetrenjače i obojica pucaju na nas, koji smo udaljeni 100 metara, ne znam šta uopće da komentiram . Ako to nije udruživanje, molim Vas, recite mi što je? I molim Vas nemojte nas praviti glupima.
2. Razlog - editan video u wondershare
Moja greška, smanjio sam veličinu videa u tom softwareu kako bi imao manje za upload, ali evo sad orginalnih videa.
Prvi video - informal u 7:40 (znači jasno ko dan se sve vidi, likovi stoje iza iste vjetrenjače i pucaju na drugi kraj mape po nama, ali ne vide jedno pored drugo...)
Druga dva videa - informal 8:40 (likovi su svi na istom krovu, na koji krov se može doći po samo jednom jedinom kontejneru i oni se opet međusobno ne vide i to dobrih nekoliko minuta iako stoje par koraka jedan od drugog, ali mi kad priđemo na 100 metara odmah nas ugledaju i deri )
Evo samo za Vas sam još izdvojio i screenshotove iz videa, u slučaju da se vama to prebrzo odvija pa vi možda ne stignete ugledati karakter. Znači na istoj zgradi ubijemo jednog, i niti za 5 sekundi sa istog mjesta puca me drugi, kako to ? Ili na samom početku kad ubijemo 2 igrača na tom krovu, a ovaj ih isto nije pucao, a nemoguće ne vidjeti. Ono iza vjetrenjače nisam izdvajao jer to fakat moraš bit, da izvinite, čorav da ne skužiš...
Teško je za ulovit da na istoj slici budu svi igrači, ali koju sekundu prije ili poslije na videu se vidi da su svi tamo gdje jesu.
I molim Vas da progledate.
LP
1. Razlog - nedovoljno dokaza
Dakle u par navrata se na videima vidi da su igrači na istom krovu gdje nema između njih nikakvih prepreka te se nalaze na par koraka jedan do drugog, i to traje nekoliko minuta, a ne pucaju se, zašto? A prvi video gdje stoje doslovno iza iste vjetrenjače i obojica pucaju na nas, koji smo udaljeni 100 metara, ne znam šta uopće da komentiram . Ako to nije udruživanje, molim Vas, recite mi što je? I molim Vas nemojte nas praviti glupima.
2. Razlog - editan video u wondershare
Moja greška, smanjio sam veličinu videa u tom softwareu kako bi imao manje za upload, ali evo sad orginalnih videa.
Prvi video - informal u 7:40 (znači jasno ko dan se sve vidi, likovi stoje iza iste vjetrenjače i pucaju na drugi kraj mape po nama, ali ne vide jedno pored drugo...)
Teško je za ulovit da na istoj slici budu svi igrači, ali koju sekundu prije ili poslije na videu se vidi da su svi tamo gdje jesu.
I molim Vas da progledate.
LP