Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
3446
Players nickname
Igor Fiky
Suspect ID
710
Date of violation
Apr 26, 2022
Time of violation
01:25
Proofs
https://youtu.be/T8QzcjNTf30

Fiky

Player
Player
Napadali smo kamione sa prevozom municije gde su kamioni stali ispred LSPD i poceli da pucaju po nama mi smo uzvratili pucnjavu kada su videli da slabe poceli su da nas jure po gradu sa blindom kao sto mozete da vidite na snimku kako se vrti po ulici i to bez pratnje.

Last edited:

Drac0n

Player
Player
HAhahahahha, kako ti mene nasmeješ, ovo je neverovatno :D

Evooo gaaa Bog, otac RPa, znanja i iskustva. NIje te dugo bilo, samo zbog tebe proveravam žalbe iskreno, nedostajao si mi sa plakanjem :D

Pazi sad ovo "Napadali smo kamijone sa prevozom municije gde su kamioni stali ispred LSPD i poceli da pucaju po nama". Znači sam priznaješ da ste napadali, a plačeš zato što smo pucali na vas?

"Jurnjava po gradu" - 500m od stanice, 200m od kamiona koje su obezbeđivali. Šta pričaš ti, dobro nisi naveo da su otišli u geto za tobom.

Al šta vredi objašnjavati osobi, koja piše "kamijone". Sa sve J :D Bolje nauči pravopis, i članove da ne MGaju, treba admin sve da ih jail koji se vide na snimku da čine MG.

Fiky

Player
Player
HAhahahahha, kako ti mene nasmeješ, ovo je neverovatno :D

Evooo gaaa Bog, otac RPa, znanja i iskustva. NIje te dugo bilo, samo zbog tebe proveravam žalbe iskreno, nedostajao si mi sa plakanjem :D

Pazi sad ovo "Napadali smo kamijone sa prevozom municije gde su kamioni stali ispred LSPD i poceli da pucaju po nama". Znači sam priznaješ da ste napadali, a plačeš zato što smo pucali na vas?

"Jurnjava po gradu" - 500m od stanice, 200m od kamiona koje su obezbeđivali. Šta pričaš ti, dobro nisi naveo da su otišli u geto za tobom.

Al šta vredi objašnjavati osobi, koja piše "kamijone". Sa sve J :D Bolje nauči pravopis, i članove da ne MGaju, treba admin sve da ih jail koji se vide na snimku da čine MG.
Vidi ovako glodaru mutavi nismo mi vi da bi mg-ali i nas ne zanima sta vi mislite jer ste debili dosao si juce na server i prosipas neko mudo tu a zapravo si kurac obican koji se samo cepi tamo nacelniku da bi dobio neki cin jer si nesposoban da ga zasluzis! Za razliku od tebe znam sva pravila i imam bar nekog iskustva sto se tice roleplay-a i za tebe sam Tata roleplay-a. Ne daj boze da vas kidnapujemo placete kao deca neka samo mi reci kad vas budemo kidnapovali da li treba pelena da vam se ponese da se i ne userete?;)

Drac0n

Player
Player
Izvini tata nisam te prepoznao :D

Pa vidi se na snimku da ti članovi rade MG, sam ispadaš glup. Ne moram ni da te vređam niti da se trudim da te uvredim, ti to radiš umesto mene xd

Možda znaš nešto o RPu, al' o pravopisu definitivno ne znaš. Bolje bi ti bilo da znaš pravopis, da se ne sramotiš. Al' šta zna dete šta je sramota. Opraštam ti :D

Edit: HAhahahaha, vidi ga što je editovao i ispravio na "kamione". Hahahahahahahaha, too legendo!!! Napreduješ(y)

Luka Lopac

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.​
  • Organizacija LSPD bit će kažnjena za Pravilo države 1.4

Status
Not open for further replies.
Top Bottom