Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
68703
Players nickname
Filip Sopranoo
Suspect ID
54134
Date of violation
Jan 20, 2025
Time of violation
19:57
Proofs
https://youtu.be/vRaz4A23FB8

zicko98

Player
Player
Pa vidi se na povu di ubijas i druge ljude bez razloga, ja sam dostavio pov di se vidi da ubijas ljude bez razloga i to je to od mene. Ako administracija misli da ja lazem i da nisam dostavio dovoljan razlog neka odbaci zalbu. Hvala

Aleksa Broken

Player
Player
Ti svi igrači su mene napali šakama i ja sam im rek’o 5 sekundi da prekinete inače pucam oni nisu prekinuli a ja zahtevam pov od tebe duži ili ako imam ja pov okačiću pa ako oćeš biti kažnjen i ti za to a ja sam imao razlog da pucam jer si ti mene pucao hvala lepo

zicko98

Player
Player
nisam nikog pucao i imas pov al nemozes da ga okacis jer znas sta si radio

Tin Yakuza

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlucio sam Prihvatiti ovu zalbu

ID 54134 ce biti kaznjen za Pravilo Zelene Zone 1.1
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
giphy.gif

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

RS#1 Administrator
Ako smatrate da je administrator pogrešio, podnesite žalbu

Status
Not open for further replies.
Top Bottom