zelim da vidim kako me ubio posto nista nisam video evo pov od mog druga da se vidi da me je on ubio
pov moj:
pov od druga:
u 8:56 me je ubio
pov moj:
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Brt jel ti vidis da je bio bouble tap vidi se 2 metka kako izlazezelim da vidim kako me ubio posto nista nisam video evo pov od mog druga da se vidi da me je on ubio
pov moj:
pov od druga:
Pa sme da trazi ali se na povu vidi lepo da su ga 2 osobe pucale + vidi se oba metka tkd nema sta nije jasnkPa iz njegove pozicije što ga je ubio sme da trazi
brate nek uploada pov i samo nek tebi posalje pa mu ti postavievo pov od mn koji sam ga prvi hitao jer on nema forum nalog
Nema sta sad da mi salje jer sam ja poslo pov gde sam ga prvi hitao i onda ga je on hitao tkd nepotrrbno je da on sad salje jer se na njegovom povu (ovaj sto je okacio) vidi 2 metka da idu sa razlocitis mesta i hitaju gabrate nek uploada pov i samo nek tebi posalje pa mu ti postavi
Cuo sam da imas kod kineza da kupis ruke mnogo jeftinkzelim da vidim kako me ubio posto nista nisam video evo pov od mog druga da se vidi da me je on ubio
pov moj:
pov od druga:
Pa kupi ih ako su jeftine jbg za tebe ide i popustCuo sam da imas kod kineza da kupis ruke mnogo jeftink
Decace kacite double tap ruke nemate samo placete na forumu a brt moj nece ti to kuoiti ruke to sto places na forumuPa kupi ih ako su jeftine jbg za tebe ide i popust
Svakako nema druga tvog na banu jeDecace kacite double tap ruke nemate samo placete na forumu a brt moj nece ti to kuoiti ruke to sto places na forumu