By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Jesi ti decko debil?Bili smo na labaratoriju droge, kao sto se vidi na snimak, ubio sam jednog i onda sam umro. Ok, ali nije okej ako se oni revivaju. Stvarno nije fer sto rade.
Nema potrebe tako ako si u immortal. Znate i sami da ne smete da se revivate sa Med Kit na labaratoriju. Ne samo na nju vec i na druge dogadjaje. Odgovor je NE.Jesi ti decko debil?
Zamolio bih da se ova gnjida banuje da ne mora da kaci vise ovakve glupostiNema potrebe tako ako si u immortal. Znate i sami da ne smete da se revivate sa Med Kit na labaratoriju. Ne samo na nju vec i na druge dogadjaje. Odgovor je NE.
HAHAHAHAHAHAHAAHAHA Jel moguce sta ti pricas slobodno ostavi zalbu taman da vide da Matija Antolicz ne zna sta radi kao admin…Rekao mi je Matija Antolicz da je zabranjeno. Ali dobro, vidim kid Ryan mnogo se napalio na kazne, kao i Mehmed na banove. Povlacim zalbu, zbog ova dva debila, sto ne zele da im se ugasi porodica. Sledeci put pazite.
ocigledno ovaj nije gleda ne grand pravila nego raida u zivot <3Jesi ti decko debil?
kaze mi 15k id? hmm?nauci pravila druze zabranjeno ti znas sta je zabranjeno idi procitaaj tamo malo pravila pa dodzi da popricamo
ti si decko lajsnaRekao mi je Matija Antolicz da je zabranjeno. Ali dobro, vidim kid Ryan mnogo se napalio na kazne, kao i Mehmed na banove. Povlacim zalbu, zbog ova dva debila, sto ne zele da im se ugasi porodica. Sledeci put pazite.
pozdrav od kida ryana za nepoznavaoce pravila i nekulturne ljudeRekao mi je Matija Antolicz da je zabranjeno. Ali dobro, vidim kid Ryan mnogo se napalio na kazne, kao i Mehmed na banove. Povlacim zalbu, zbog ova dva debila, sto ne zele da im se ugasi porodica. Sledeci put pazite.
ovaj nije normalan ahahahahahahahRekao mi je Matija Antolicz da je zabranjeno. Ali dobro, vidim kid Ryan mnogo se napalio na kazne, kao i Mehmed na banove. Povlacim zalbu, zbog ova dva debila, sto ne zele da im se ugasi porodica. Sledeci put pazite.