By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Gde pise da ne sme novac za drugog taoca?Tokom pljacke i nakon isplate jednog drzavnog sluzbenika od 200k, zatrazili su jos 200k za drugog gde smo odbili i zatim su ubili taoca.
Zasto failrp?Jednio sto se tu vidi FailRp od strane FIB-a
Ovo se moze smatrat 3 warnom za krg fib
Bravooo1.16 Tijekom bilo koje situacije s taocima uključujući (pljačka 24/7 u tjednu, gunshopa) bande mogu tražiti samo novac za taoca (Samo 1 zahtjev za 1 taoca) Civilno - do 100k Službenik za provođenje zakona - do 200k Visoka komanda - do 300k Lideri - do 400k (npr. ako imate 2 taoca možete tražiti slobodan prolaz za 1. taoca i novac za 2. taoca)
Da ti posaljem pravila na disc il?Banda je tu da postavlja uvjete a vi da ispunjavate te uvjete i da spasavate zivote, a koliko znamo zivot je najvrednija stvar
A ne kako pojednici razmisljaju umro sam oh evo me u bolnici idemo opt nista nije bilo
Ovde vidimo kako ste se protivili dati za drzavnog sluzbenika 200k i izgubili ste zivot sto je ovigledan FailRp
Pravilo kaze da mozete traziti pare ili slobodan prolaz (barikade itd)Da ti posaljem pravila na disc il?
Omg buraz je ovo ne mogu visePravilo kaze da mozete traziti pare ili slobodan prolaz (barikade itd)
I onda daju primer (npr.)
Za prvog taoca trazite 100k i za drugog slobodan prolaz
Bandina je volja da li ce oni traziti slobodan prolaz i pare ili pare i pare
Ali administracija je vec to provjerila razumijes i to je zavrsenoUz duzno postovanje sevale imas i vidis da pise npr.
To znaci na primjer i tu je administracija dala primjer slobodni prolaz i novac a mogli su dsti primjer novac i novac
nema sta da se raspravlja dok se ne ispravi na discordu. Ja sam tu da procitam i da usvojim pravilo kako pise, ne da tumacim sta je administracija htela reci tim pravilom. Skolovani ljudi mogu videti i uociti da pise :Omg buraz je ovo ne mogu vise
Slozimo se da se ne slazemonema sta da se raspravlja dok se ne ispravi na discordu. Ja sam tu da procitam i da usvojim pravilo kako pise, ne da tumacim sta je administracija htela reci tim pravilom. Skolovani ljudi mogu videti i uociti da pise :
- bande mogu tražiti samo novac za taoca (Samo 1 zahtjev za 1 taoca)
- (npr. ako imate 2 taoca možete tražiti slobodan prolaz za 1. taoca i novac za 2. taoca)
TI MOZES TRAZITI NOVAC ZA TAOCA I SLOBODAN PROLAZ, TO TI JE OMOGUCENO OD VEC OGRANICENIH PRAVA ZA ROLEPLAY NA OVOM EVENTU, TO STA CES TI ODABRATI I KAKO KOMBINOVATI TO JE DRUGA STVAR..
Uvjet je po pravilu kako je napisan da ne moze novac za 2 taoca, koliko sam cuo to je promenjeno. Ako je neko uspeo da istumaci iz onog teksta drugacija, ja stvarno ne znam sta da vam kazem. Sto se tice spasavanje zivota taoca, moramo da se plasimo za svoj prvo, a vasi redovno uperuju oruzija u nas, tako da Waltere ne spominji mi FailRp. Sto se tice RP-a WALTERE ti mozes da mrzis organizaciju ic ili ooc. Ako je mrzis OOC i pokusavas da nabijas warnove, za tebe nije roleplay, niti za svakog od vas sto visite na forumu vise nego sto igrate igricu.Banda je tu da postavlja uvjete a vi da ispunjavate te uvjete i da spasavate zivote, a koliko znamo zivot je najvrednija stvar
A ne kako pojednici razmisljaju umro sam oh evo me u bolnici idemo opt nista nije bilo
Ovde vidimo kako ste se protivili dati za drzavnog sluzbenika 200k i izgubili ste zivot sto je ocigledan FailRp
Pre bih rekao da ti pokusavas da nabijes warn fibu ovom zalbom zato sto ovde jedino fib krsi pravilaUvjet je po pravilu kako je napisan da ne moze novac za 2 taoca, koliko sam cuo to je promenjeno. Ako je neko uspeo da istumaci iz onog teksta drugacija, ja stvarno ne znam sta da vam kazem. Sto se tice spasavanje zivota taoca, moramo da se plasimo za svoj prvo, a vasi redovno uperuju oruzija u nas, tako da Waltere ne spominji mi FailRp. Sto se tice RP-a WALTERE ti mozes da mrzis organizaciju ic ili ooc. Ako je mrzis OOC i pokusavas da nabijas warnove, za tebe nije roleplay, niti za svakog od vas sto visite na forumu vise nego sto igrate igricu.
pokusavas i ti nabiti neki warn u pokusaju sto znaci da ni ti nisi za rp po tvojim recimaUvjet je po pravilu kako je napisan da ne moze novac za 2 taoca, koliko sam cuo to je promenjeno. Ako je neko uspeo da istumaci iz onog teksta drugacija, ja stvarno ne znam sta da vam kazem. Sto se tice spasavanje zivota taoca, moramo da se plasimo za svoj prvo, a vasi redovno uperuju oruzija u nas, tako da Waltere ne spominji mi FailRp. Sto se tice RP-a WALTERE ti mozes da mrzis organizaciju ic ili ooc. Ako je mrzis OOC i pokusavas da nabijas warnove, za tebe nije roleplay, niti za svakog od vas sto visite na forumu vise nego sto igrate igricu.