Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
37762
Players nickname
Stevan Dzuver
Administrators nickname
Aldin_Verstappen
Date
Jan 16, 2025
Time
9999
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=3-gK9PxScAE

stevandzuver

Player
Player
Postovni Mujo i Abrahame
appelujem zaa unban nakon sto sam shvatio svoje posledice, krao sam iz porodicnog auta jer me je drugar iz skole nagovorio, ukrali smo iz auta i izasli iz fama. jaa sam uzeo jedno ni 50 hiljada a drugar je uzeo mnogo vrednije stvari od mene cak ima i snjimk sa dokazima. shvatam svoje posledice jer sam htio da se iskazem mangup,a za naloge nisam ni znao. ja stvarno mislim da sam zasluzio ban jer sam se ponasao kao idiot. proslo je skoro mesec dana i idalje patim za nalogom sve zbog uspomena pa na dalje uzivao sam svaki dan igrati projekat i istrazivati nove stvari... sad sam usao u novi nalog i ljudi me svaki dan vredjaju za id i mnogo se frustiram jer ne mogu daa im kazem sta se desilo jer bi pio magnezium niko nikd nece d mi odgovori i skoro me svi psuju... Tako da molim za unban jer bi mi mnogo znacilo i jer ne bi imao teret na sebi i svaki daan se prisjecavam svojih uspomena i osjecam neki teret na sebi jer imam ban kao da sam najgori covek na svetu. uzivao sam igrati projekat dan i noc jednom sam igrao od 5 ujutru pa do 1 ili 2 ujutru eto koliko sam volio igrati na serveru i druziti se. Zato molim vas dajte mi drugu sansu jer se nece vise ponoviti mnogo sam puta rekao to ali ovo je posljedni i naj iskreniji dok sam pisao ovo proletila mi je i neka suza koliko mi je stalo do unbana.

Hvala unaprijed
Stevan Dzuver

stevandzuver

Player
Player
samo da kazem ovaj nalog je meni main jer nikad nisam pravio druge nloge i na ovaj sam oduvek igrao.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom