Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
59769
Players nickname
Koki White
Administrators nickname
Dragan Macak
Date
Feb 12, 2025
Time
00:00
Proofs
https://youtu.be/

Koki Takahashi

Player
Player
Postovani mujo ili abrahame isli smo na sferu ja(koki white) mare(mare crowder) ahmed(ahmed saliguos) i ugrin(ugrin crowder) ali je ugrinu kresalo i pali smo na sferi i mare je napisao u club chat citujete retardi mrtvi i onda je dobio ban pa mi je reko da napisem na tiket sto banujete neduze ljude a 60% servera cituje i dragan macak mi je rekao da okacim na forum ako imam pov i tako smo nesto pisali po tiketu i ja sam hteo da copy neku prouku jer nisam mogo da pisem na tiket cim sam poslao poruku na tiket a meni je bila copy poruka nesmaraj majmune jer je neki lik u fam chatu nesto smaro i ja sam slucajno to paste i poslo macku na tiket a hteo sam neku prouku koju sam copy da mu posaljem i on me banovo i ja sam kreno odma da mu pisem da sam slucajno napiso tu poruku i da se kunem u sta god zeleo bih da dobijem unban ako je ikako moguce

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Odbijeno

Da li je copy paste ili ne ja ne mogu da nagadjam poslali ste uvredu adminu , kazna ostaje​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom