Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Nikola Sumaher

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL : Nikola
2. Vaše godine : 18
3. Vremenska zona : GMT+2
4. Prosjek online po danu : 4-6h
5. Vaš Discord : nikola164
6. Vaše ingame ime : Nikola Sumaher
7. Vaš ID : 8842

Dodatne informacije

1. Lider za..... EMS
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (navedite tri razloga uz objasnjenja)

• Nakon dugog provedenog vremena u EMS zakljucio sam da sam i vise nego spreman voditi ovu organizaciju i svesti rp te iste organizacije na neki veci nivo, naprimer za zdravstvenog osiguranja morali bi proci ceo tok pregleda dali ste mentalno zdravi pa pregled vaše kilaze visine dali imate oziljke neke ranije povrede koje su vam ostavile trajne oziljke. Zatim u mesec dana bar 3-4 puta bih radio proveru zdravlja ostalim kolegama iz LSPD,SAHP,FIB,NG da se uverimo da su svi zdravi i spremni da služe drzavi na najbolji mogući nacin. Takodje bi moje ljude svakodnevno rasporedjivao neke u laboratori da prave lekove za bolnicu i ostale organizacije neke da razvije te lekove zatim bolnice bi bile uvek pune i bilo bi uvek doktora na salteru kako u glavnoj tako i u sendy bolnici takodje bi povećao rp na intervencijama gde bi bio rp kod dizanja i bili bi posebno obučeni ljudi za opasna područija nebi mogao svako ici tamo ja intervencije bez dodatne obuke za to.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

• Pre svega, kao sto sam reko poboljšao bih sam rp da intervencijama kao i u bolnici na salterima te medicinsko osiguranje bih imalo ceo jedan mali pregled kako bih se dobio te ostale kolege iz LSPD,SAHP,FIB,NG oni nebi morali prolaziti taj protok posto su ipak kolege i to su prošli kad su se zaposljavali.
Kriterijumi za radni ugovor u EMS-u:

Naj bitinije je da bolnicar voli da radi kao bolnicar da nije dosao samo da skuplja pare.
Da dnevno moze biti aktivan minimum 2-3h
Mora da bude strpljiv da postuje gradjane i da postuje kolege bez obzira na Cin.
Minimum 10 godina u gradu i 13-14 godina ooc.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom