Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

veljko031

Player
Player
Vaše IRL ime:Veljko
Vaše godine:
Vremenska zona:
Prosecna aktivnost na dan:3-4
Vas diskord:veljkodimitrijevic_37328
Vase InGame ime:Joe Galante
Vas ID:61491

Lider za EMS

2. Zasto zelite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objasnjenjem)

1.Osnaživanje tima i zajednički uspeh: Kao lider EMS-a želim imati priliku da vodim tim kroz izazove i pomognem svakom članu da ostvari svoj potencijal. Uveren sam da uz dobar vođa, tim može postići mnogo više, te mi je cilj da stvorim okruženje koje će omogućiti svakom članu da se razvija i doprinosi zajedničkom uspehu.
2.Uvođenje inovacija i unapređenje procesa: Kao lider, želim biti na čelu promjena i inovacija u EMS-u. Smatram da je neophodno stalno unapređivati procese i implementirati nove ideje koje mogu unaprediti efikasnost i kvalitet usluga. Volim izazove i želim da doprinosim modernizaciji i optimizaciji rada unutar tima.
3.Razvijanje osobnih liderkih veština: Kroz ulogu lidera, želim da nastavim razvijati svoje liderske veštine, kao što su komunikacija, donošenje odluka i rešavanje konflikata. Ova pozicija mi omogućava da učim iz stvarnih situacija, donosim odgovorne odluke i postanem bolji lider, koji ne samo da vodi, nego inspiriše i motiviše druge.

3.Vas savet za poboljsanje RolePlay razine u organizaciji

1.Fokusiranje na detalje i realističnost: Za bolji roleplay, treba da se trudim da sve situacije učinim što realističnijima. To znači da moram da obratim pažnju na male detalje – od komunikacije sa pacijentima, preko pravovremenog pružanja pomoći, do ponašanja u stresnim situacijama. Smatram da pravi EMS profesionalac nije samo efikasan u pružanju pomoći, već i u načinu kako komunicira i reaguje.
2.Povezivanje sa drugim članovima tima: EMS nije samo moj lik – to je timski rad. Važno je da uvek budem spreman da sarađujem, pomognem i komuniciram sa kolegama iz tima. Takođe, treba da se trudim da izgradim dobar odnos sa članovima, jer to doprinosi realističnijoj dinamici igre. Kroz zajednički rad sa kolegama, mogu da naučim nove stvari i doprinosim boljoj koordinaciji unutar ekipe.

Rankovi:
1.Suspend 24h
2.Na obuci
3.Stazista
4.Medicinski pripravnik
5.Bolnicar
6.Medicinski tehnicar
7.Hitna pomoc-asistent
8.Hitna pomoc-specijalista
9.Medicinski asistent
10.Laboratorijski tehnicar
11.Farmaceut
12.Medicinska sestra/brat
13.Junior doktor
14.Doktor
15.Hirurg asistent
16.Hirurg
17.Neurolog
18.Kardiolog
19.Anesteziolog
20.Specijalista urgentne medicine
21.Glavni doktor odeljenja
22.Sef hirurgije
23.Sef urgentnog odeljenja
24.Medicinski istrazivac
HC
25.Zamenik glavnog lekara
26.Glavni lekar
27.Sef bolnice
28.Zamenik direktora EMS
29.Direktor EMS
30.Nacelnik EMS

Srecno svim kandidatima i hvala na citanju!

veljko310

Player
Player
Vaše godine:
Vremenska zona:

Lider za EMS

2. Zasto zelite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objasnjenjem)

1.Osnaživanje tima i zajednički uspeh: Kao lider EMS-a želim imati priliku da vodim tim kroz izazove i pomognem svakom članu da ostvari svoj potencijal. Uveren sam da uz dobar vođa, tim može postići mnogo više, te mi je cilj da stvorim okruženje koje će omogućiti svakom članu da se razvija i doprinosi zajedničkom uspehu.
2.Uvođenje inovacija i unapređenje procesa: Kao lider, želim biti na čelu promjena i inovacija u EMS-u. Smatram da je neophodno stalno unapređivati procese i implementirati nove ideje koje mogu unaprediti efikasnost i kvalitet usluga. Volim izazove i želim da doprinosim modernizaciji i optimizaciji rada unutar tima.
3.Razvijanje osobnih liderkih veština: Kroz ulogu lidera, želim da nastavim razvijati svoje liderske veštine, kao što su komunikacija, donošenje odluka i rešavanje konflikata. Ova pozicija mi omogućava da učim iz stvarnih situacija, donosim odgovorne odluke i postanem bolji lider, koji ne samo da vodi, nego inspiriše i motiviše druge.

1.Fokusiranje na detalje i realističnost: Za bolji roleplay, treba da se trudim da sve situacije učinim što realističnijima. To znači da moram da obratim pažnju na male detalje – od komunikacije sa pacijentima, preko pravovremenog pružanja pomoći, do ponašanja u stresnim situacijama. Smatram da pravi EMS profesionalac nije samo efikasan u pružanju pomoći, već i u načinu kako komunicira i reaguje.
2.Povezivanje sa drugim članovima tima: EMS nije samo moj lik – to je timski rad. Važno je da uvek budem spreman da sarađujem, pomognem i komuniciram sa kolegama iz tima. Takođe, treba da se trudim da izgradim dobar odnos sa članovima, jer to doprinosi realističnijoj dinamici igre. Kroz zajednički rad sa kolegama, mogu da naučim nove stvari i doprinosim boljoj koordinaciji unutar ekipe.

Rankovi:
1.Suspend 24h
2.Na obuci
3.Stazista
4.Medicinski pripravnik
5.Bolnicar
6.Medicinski tehnicar
7.Hitna pomoc-asistent
9.Medicinski asistent
11.Farmaceut
13.Junior doktor
14.Doktor
15.Hirurg asistent
16.Hirurg
17.Neurolog
18.Kardiolog
19.Anesteziolog
22.Sef hirurgije
24.Medicinski istrazivac
HC
26.Glavni lekar
27.Sef bolnice
28.Zamenik direktora EMS
29.Direktor EMS
30.Nacelnik EMS

Vase godine:14
Vremenska zona:UTC+1

veljko031

Player
Player
Vaše godine:
Vremenska zona:

Lider za EMS

Rankovi:
1.Suspend 24h
2.Na obuci
3.Stazista
4.Medicinski pripravnik
5.Bolnicar
6.Medicinski tehnicar
7.Hitna pomoc-asistent
9.Medicinski asistent
11.Farmaceut
13.Junior doktor
14.Doktor
15.Hirurg asistent
16.Hirurg
17.Neurolog
18.Kardiolog
19.Anesteziolog
22.Sef hirurgije
24.Medicinski istrazivac
HC
26.Glavni lekar
27.Sef bolnice
28.Zamenik direktora EMS
29.Direktor EMS
30.Nacelnik EMS

Vase godine:14
Vremenska zona:UTC+1

Status
Not open for further replies.
Top Bottom