Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
48962
Players nickname
Marko_White
Suspect ID
64073
Date of violation
Mar 5, 2025
Time of violation
17:05
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=RwxVawWQOj4&ab_channel=Machkenzy

Zoki Roki

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zakljuciti ovu zalbu

Zahtijevam da igrac ( ID 64073 ) dostavi svoj POV od eventa

Imate rok 16 sati za dostavljanje trazenog POV-a​

ChristiannoNevolja

Player
Player
kralju moj i ja sam primjetio da idem brze od tebe,, postoje dva razloga , moje misljenje je bilo odma da si uso u trku sa losim nivoem voznje ili ti vjestinom,( provjeri to ) a nekad sfere ovakve kao sto vidis okrenu vozaca naopako na sto se nisi bunio jel,,, isto tako u nekim sferama krene voznja igraca A prije nego od igraca B ,, i to znatno prije ,pa tako isto da dobije dodatno ubrzanje kao sto je ocito meni,, jer mi se desilo kad vozim karavan da mi nekad karavan ubrza u nedogled, sam od sebe, i to se zna desit kad pukne puni sat ...ugl o tom potom sta je bilo , nek administracija prosudi situaciju.. ako treba dacu im i pc check,, al bi bilo posteno da ga onda i tebi urade posto vidim da ti redukse kojekakve koristis pa mozda te i to jebe u sferi ! ... ugl, sta god kako god,, zivio

EVO POV

Marko Novkovic

Active Member
Leader of unofficial org
Taj auto ide max 165 nek administraciju spona i nek proba. A sto se tice pc chack’a pristajem ako treba nije nikakav problem to sto imam redus ne znaci da korism neka pomagala 😂

ChristiannoNevolja

Player
Player
pa brte i ja sam zbunjen isto kao i ti,, kazem ti uvjeren sam bio da ti je skill voznje lov,, kasnije sam shvatio da ide poprilicno brzo za tu sferu ,, al nije ni do mene ,, a nek provjeri administracija pa cemo vidit

ChristiannoNevolja

Player
Player
---- evo vam jos jedan primjer kako vam sfere znaju jebavat,,, namjerno sam reznio video da se nevidi ko vozi da nebi majstor najebo za nesto sto nije kriv,, ugl poanta videa je samo da vidite kakve imate sve bagove pa da u nekoj buducnosti poradite na tome umjesto da nas kaznjavate za svakakve sitnice za koje nismo krivi

Status
Not open for further replies.
Top Bottom