Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected GOV Korumpirana Biografija | Vuk Fllow | 54393

Rejected
Status
Not open for further replies.

Vuk Flow

Player
Player
Ime: Vuk Fllow
Starost: 32
Nacionalnost: bosanac
Mesto rođenja: banja luka
Pol: Muško
Boja očiju: Braon
Boja kose: Smeđa
Tetovaže: grudi, desna noga I lijeva ruka
Prednosti: Snalažljiv I spretan
Slabost: imam kratke živce

Životna priča: 100+ reči

Moja priča unutar organizacije GOV počela je iz duboke želje da doprinosim društvenoj stabilnosti i pravičnosti. Kao deo ove organizacije, bio sam posvećen očuvanju zakona i redosleda, upravljanju konfliktima i stvaranju boljeg okruženja za sve članove zajednice. Počeo sam kao običan član, ali brzo sam shvatio koliko je važno imati odgovornost u donošenju odluka koje utiču na svakog pojedinca. Kroz godine, napredovao sam kroz različite pozicije, razvijajući veštine vođenja, pregovaranja i rešavanja složenih situacija. Svaka prepreka koju sam savladao učinila je moju posvećenost još jačom, a moj cilj postao je očuvanje pravde i ravnoteže u društvu.

Priča o karijeri: 100+ reči

Moja karijera u organizaciji GOV počela je iz želje da doprinosim održavanju reda i pravde u društvu. Kroz različite uloge unutar organizacije, imao sam priliku da radim na implementaciji zakona, rešavanju sporova i usmeravanju gradskih resursa na pravi način. Započeo sam kao običan član, ali sa vremenom sam napredovao kroz sistem, prepoznajući važnost diplomacije, pravičnosti i odgovornosti. Kroz izazove poput konflikata među građanima i nesuglasica unutar organizacije, naučio sam kako da balansiram zakone sa potrebama ljudi.
Ovaj put nije bio bez prepreka, ali sam zahvaljujući timskom radu i posvećenosti stekao iskustvo u vođenju, donošenju važnih odluka i stvaranju pravednog društvenog sistema. Moja karijera u GOV-u nije samo posao, već strast koja je oblikovala moj pogled na vođenje i upravljanje zajednicama.

Ishodi:

-1- Vuk može ići 1v2 zbog svoje spretnosti.
-2- Vuk može ići u geto i saradjivati sa bandama.
-3- Vuk može da veže, vuče, ubacuje i izbacuje iz automobila, lijeci, pretrazi, otvara pda etc.. sa jednom rukom(revom ali ne puskom).
-4- Vuk može bilo koje oružje (heavy sniper, lmg) koristiti
-5- Vuk može da se ponaša drsko, vrijeđa i muči pritvorenike, civile ili kolege, ubije ih i unistava kamerice.
-6- Vuk može koristiti bilo koju masku ili uniformu na duznosti.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom