Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

On consideration Leader of Los Santos Vagos | MiKi Korleone

MIKI_3810

Player
Player
Informacije:

1. Vaše ime IRL: Mihailo

2. Vaše godine:
3. Vremenska zona:
GMT+1
4. Prosjek online po danu: 5+ sati
5. Vaš Discord: mihailo38.
6. Vaše ingame ime: MiKi Korleone
7.Vas ID:61474

Dodatne informacije:
1. Lider za.....Los Santos Vagos
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
2.1 Vec dugo vreme igram Grand RP.Prolazio sam kroz sve organizacije,a najvise od kojih sam bio je Los Santos Vagos.Vecinu stvari sam iskusio kao HC u toj organizaciji.A shvatio sam da bi trebao da postanem Lider ove organizacije.
2.2 Nakon uzimanja ovakve organizacije pokazao bih kako se treba ponasati kao Lider organizacije,a pokazao bih novim i starim clanova sve sto je potrebno kako bi moju organizaciju cinio sto jacim i jacim.
2.3 Povescu par mojih prijatelja koji su isto dosta stvari iskuli na ovom projektu,I pokusacemo da izdrzimo 2 mandata.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Svi rankovi bice rasporedjeni kako treba biti,svi koji su tek usli bice pocetni rank pa kako se pokazu bice nagradjeni vecem ranku.Narvno ja uvek gledam da ispostujem sve kako bi zasluzili taj rank.
Svako ce imati ranka po:aktivnosti,poslusnosti,trudu,radu.
Pokaso bih da moja organizacija bude najaca i da svoje ljude u organizaciji ojacam protiv policije i ostalih drzavnih organizacija

AKCIJE:
Akcije ce biti svakog dana naravno potudio bih se da ih ja odrzim ili moji zamenici ali uglavnom ja cu ih odrzavati.
Posle svakih akcija bice dodeljeni bonusi i rank up za svakog kako se pokaze.
Od akcija ce biti:Talacka,Pljacka Vojne Baze,Podmornica,Prodavnica, itd

RANKOVI:

Rankovi :

1. Suspend

2. Sangre Nueva

3. Cholo

4. Soltado

5. Savastane

6. Grafitero

7. Grafitero jefe

8. Veterano

9. Turfer

10. Sicario

11. Capitano

12. Under-Boss

13. Boss

SRECNO OSTALIM APLIKANTIMA

MIKI_3810

Player
Player
Informacije:

1. Vaše ime IRL: Mihailo

2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona:
GMT+1
4. Prosjek online po danu: 5+ sati
5. Vaš Discord: mihailo38.
6. Vaše ingame ime: MiKi Korleone
7.Vas ID:61474

Dodatne informacije:
1. Lider za.....Los Santos Vagos
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
2.1 Vec dugo vreme igram Grand RP.Prolazio sam kroz sve organizacije,a najvise od kojih sam bio je Los Santos Vagos.Vecinu stvari sam iskusio kao HC u toj organizaciji.A shvatio sam da bi trebao da postanem Lider ove organizacije.
2.2 Nakon uzimanja ovakve organizacije pokazao bih kako se treba ponasati kao Lider organizacije,a pokazao bih novim i starim clanova sve sto je potrebno kako bi moju organizaciju cinio sto jacim i jacim.
2.3 Povescu par mojih prijatelja koji su isto dosta stvari iskuli na ovom projektu,I pokusacemo da izdrzimo 2 mandata.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Svi rankovi bice rasporedjeni kako treba biti,svi koji su tek usli bice pocetni rank pa kako se pokazu bice nagradjeni vecem ranku.Narvno ja uvek gledam da ispostujem sve kako bi zasluzili taj rank.
Svako ce imati ranka po:aktivnosti,poslusnosti,trudu,radu.
Pokaso bih da moja organizacija bude najaca i da svoje ljude u organizaciji ojacam protiv policije i ostalih drzavnih organizacija

AKCIJE:
Akcije ce biti svakog dana naravno potudio bih se da ih ja odrzim ili moji zamenici ali uglavnom ja cu ih odrzavati.
Posle svakih akcija bice dodeljeni bonusi i rank up za svakog kako se pokaze.
Od akcija ce biti:Talacka,Pljacka Vojne Baze,Podmornica,Prodavnica, itd

RANKOVI:

Rankovi :

1. Suspend

2. Sangre Nueva

3. Cholo

4. Soltado

5. Savastane

6. Grafitero

7. Grafitero jefe

8. Veterano

9. Turfer