Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

On consideration Leader za The Families I Ognjen Inyahead

Ognjen Inyahead

Player
Player
1.Vaše ime u RL : Ognjen
2.Vaše godine : 15
3.Vremenska zona : GMT +1
4.Prosječna aktivnost na dan : 7-8h
5.Vaš Diskord : ogi.112
6.Vaše Ingame ime : Ognjen Inyahead
7.Vaš ID : 46265
8.Dodatne Informacije
  1. Lider za...The Families
  2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
-Pozdrav svima, zelim da budem lider Familiesa, jer imam jako veliko iskustvo u Crime RP-u, Takodje imam spreman turf team. -Planiram da pustan muziku u svom hudu i da vozim ghetto auta, zeleo bih da napravim sto vise roleplaya.
  • verujem da ce moje liderske vestine doneti sve sto je potrebno ovoj organizaciji.
-Svoju ulogu lidera shvatam veoma ozbiljno. Imam previse iskustva jer sam prethodno bio u dosta bandi. -Moja banda ce pokazati da verujemo jedni drugima i pomazemo jedni drugima koliko god je to moguce. Zelim da imam dobar odnos sa ostalim bandama i da sto vise State ima posla protiv bandi.
  • Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.
-Pobrinucu se da novi clanovi budu detaljno ispitani i testirani poznavanje pravila geta. -Necu dozvoljavati ljude koji imaju manje od 5 godina IC.
  • Imacu vise zamenika jer mislim da jedan covek ne moze da vodi ceo posao u organizaciji, i hocu da napravim da budemo najaca banda.
  • Na pljackama zelecu strogu komunikaciju, jer zelim da imamo komunikativan tim ljudi, i da bude druzenje posle pljacki i da ima neki veci RP.
-Imam vec spreman turf team.
Hvala na citanju aplikacije.

Top Bottom