Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Ognjen Inyahead

Player
Player
1.Vaše ime u RL : Ognjen
2.Vaše godine : 15
3.Vremenska zona : GMT +1
4.Prosječna aktivnost na dan : 7-8h
5.Vaš Diskord : ogi.112
6.Vaše Ingame ime : Ognjen Inyahead
7.Vaš ID : 46265
8.Dodatne Informacije
  1. Lider za...The Families
  2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
-Pozdrav svima, zelim da budem lider Familiesa, jer imam jako veliko iskustvo u Crime RP-u, Takodje imam spreman turf team. -Planiram da pustan muziku u svom hudu i da vozim ghetto auta, zeleo bih da napravim sto vise roleplaya.
  • verujem da ce moje liderske vestine doneti sve sto je potrebno ovoj organizaciji.
-Svoju ulogu lidera shvatam veoma ozbiljno. Imam previse iskustva jer sam prethodno bio u dosta bandi. -Moja banda ce pokazati da verujemo jedni drugima i pomazemo jedni drugima koliko god je to moguce. Zelim da imam dobar odnos sa ostalim bandama i da sto vise State ima posla protiv bandi.
  • Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.
-Pobrinucu se da novi clanovi budu detaljno ispitani i testirani poznavanje pravila geta. -Necu dozvoljavati ljude koji imaju manje od 5 godina IC.
  • Imacu vise zamenika jer mislim da jedan covek ne moze da vodi ceo posao u organizaciji, i hocu da napravim da budemo najaca banda.
  • Na pljackama zelecu strogu komunikaciju, jer zelim da imamo komunikativan tim ljudi, i da bude druzenje posle pljacki i da ima neki veci RP.
-Imam vec spreman turf team.
Hvala na citanju aplikacije.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom