Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Unban appeal blacklist | Aldin Verstappen

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
64687
Players nickname
zolaaa pavlovic
Administrators nickname
aldin verstappen
Date
Mar 10, 2025
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/6DneEZ8

zola

Player
Player
Mislim da sam nepravedno dobio za vredjanje projekta jer nisam skoro ni uvredio projekat samo sam rekao "kako je ovaj server glup" jer mi je bagovalo dosta i iskreno se izvinjavam ako sam uvredio nekoga na ovaj nacin ali mislim da to nije toliki razlog da se da BL ali ako vi tako mislite da treba ja se duboko izvinjavam...

Mihalo

Player
Player
Brate ti si reko da je glup server ja nisam nista reko naprotiv jos sam ga hvalio

zola

Player
Player
Mislim da sam nepravedno dobio za vredjanje projekta jer nisam skoro ni uvredio projekat samo sam rekao "kako je ovaj server glup" jer mi je bagovalo dosta i iskreno se izvinjavam ako sam uvredio nekoga na ovaj nacin ali mislim da to nije toliki razlog da se da BL ali ako vi tako mislite da treba ja se duboko izvinjavam...
ispravka tacno sam rekao : kako baguje ovaj server glupi.

zola

Player
Player
To je uvreda, ja sam rekao da se server raspada zbog citera i dobio sam bl i vise nikad necu dobiti unblacklistu, tako da jebiga pozdravi se sa grandom.
a brate jebiga da sam znao ne bi to napisao znam da me svakako nece unbanati ali ajd da probam ili da batalim grand

zola

Player
Player
takodje i prihvatam i money wipe i sve samo ako je ikako moguce da mi se vrati acc

Status
Not open for further replies.
Top Bottom