Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
72231
Players nickname
Laki Millenko
Administrators nickname
Aldin Verstappen
Date
Mar 3, 2025
Time
10:00
Proofs
https://imgur.com/a/d5FTtJG

laki millenko

Player
Player
Dobar dan postovana adnimistracijo dobio sam ban za pravilo G.P 1.1 prije nekoliko sati. Kada sam poceo igrati na ovome projektu napravio sam accaunt jer mi je prijatelj preporucio ovaj server i napravio sam akaunt sa jako slabom sifrom jer nisam ni znao da mi mogu tako lako upast u akaunt (ako zelite provjeriti sifru u logovima da ne bi sada lagao) i danas vjerojatno u toku noci nakon restarta je netko usao u akaunt i uzeo mi je neke stavi iz gepeka i neke novce ja ne znam da li je on zelio samo nesto uzet da ja ne primjetim jer imam familiju i gledao sam tako logove, nije tu puno ukradeno i danas nisam stigao promjeniti sifru bas zbog tog incidenta jer sam morao ic na trening. Na brzinu usao sam u igru da pogledam da li je sve osatlo u famu na mjestu i u roku od 20 minuta dobio sam ban za 1.1 stvarno se izvinjavam sto sam napravio slabu lozinku i to sto mi je netko usao u acount.
Pouka mi je da vise ne radim salbe lozinke.
I stvarno sam zavolio ovaj projekt i delio bih da mi date drugu sansu na najboljem projektu.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom