ja sam na putu + bjezim on puca a ja cekam njegov lider da pricamo.
M Mali Cezar Player Player Joined Feb 22, 2025 Messages 12 Yesterday at 5:44 PM #1 ja sam na putu + bjezim on puca a ja cekam njegov lider da pricamo.
Tin Yakuza Server Administrator Server Administrator Joined Jan 7, 2025 Messages 38 Yesterday at 5:56 PM #2 Pregled žalbe u toku--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- RS#1 Administrator
Pregled žalbe u toku--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- RS#1 Administrator
Tin Yakuza Server Administrator Server Administrator Joined Jan 7, 2025 Messages 38 Yesterday at 6:08 PM #3 Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu. ID 66943 vam je odbrojao 5 sekundi prije nego što vas je krenuo pucati.--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- RS#1 Administrator Ako smatrate da je administrator pogrešio, podnesite žalbu
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu. ID 66943 vam je odbrojao 5 sekundi prije nego što vas je krenuo pucati.--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- RS#1 Administrator Ako smatrate da je administrator pogrešio, podnesite žalbu