Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Nestro Maestro

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL: Mijat
2. Vaše godine: 18
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 8h
5. Vaš Discord: nestorovic_
6. Vaše ingame ime: Nestro Maestro
7. Vaš ID: 14556

Dodatne informacije

1. Lider za FIB (Federalni Istražni Biro)

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
  1. Iskustvo i poznavanje sistema drzavnih organizacija
    -
    Tokom svog vremena na serveru imao sam priliku da budem HC (High Command) LSPD-a, SAHP-a i FIB-a, sto mi je omogucilo da steknem dragoceno iskustvo u rukovodjenju i organizaciji timova unutar drzavnih org-a. Zbog toga smatram da sam sposoban preuzeti odgovornost za FIB i podici ga na visi nivo profesionalizma i efikasnosti.
  2. Motivacija i posvecenost Federalnom Istražnom Birou
    -FIB smatram vrhuncem drzavnih organizacija, zbog njegove vaznosti i uloge u odrzavanju reda i zakona. Oduvek sam zeleo da postanem lider ove organizacije jer verujem da nudi najvise mogucnosti za kvalitetan RolePlay i dinamican rad na terenu. Novi polozaj FIB baze u gradu dodatno omogucava brzu i efikasniju reakciju na kriminalne aktivnosti.
  3. Kreiranje snaznog i profesionalnog tima
    -Imam veliki broj iskusnih igraca koji bi se pridruzili organizaciji zajedno sa mnom, sto bi omogucilo brz razvoj FIB-a i formiranje tima koji ce biti maksimalno profesionalan, efikasan i pravedan prema svim igracima. Cilj mi je da FIB postane uzor drugim drzavnim organizacijama kada su u pitanju red, odgovornost i kvalitetan RP.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

Efikasnost i prisutnost na terenu:
- Organizacija ce imati dovoljno ljudi za pokrivanje svih kljucnih tacaka u gradu, uz brzu reakciju na kriminalne aktivnosti.
- Stalna prisutnost patrola i UnderCover timova radi smanjenja stope kriminala.

Obuka i profesionalizam clanova

- Svaki novi clan prolazi kroz detaljnu obuku kako bi razumio nacin rada i standarde organizacije.
- High Command će raditi individualno s clanovima kako bi im pomogao da se što bolje snadju u svojim ulogam.

Prijem novih članova

- Ulazak u FIB zahjeva ne samo osnovno poznavanje RP pravila, vec i prakticno razumevanje kako se ta pravila primjenjuju u stvarnim situacijama.
- Kroz testiranja i intervjue osiguravamo da u organizaciju ulaze samo kvalitetni i odgovorni igraci.

Saradnja sa drugim drzavnim organizacijama
- Odrzavanje redovnih sastanaka i dogovora sa liderima ostalih organizacija kako bi se unapredila medjusobna saradnja.
- Zajednicke akcije, razmena informacija i profesionalan odnos u svim situacijama.<

Sastanci i evaluacije
- Svake sedmice organizovali bismo interni sastanak kako bismo analizirali uspesne i problematicne situacije te doneli odluke o poboljsanjima u radu organizacije.
- Svi clanovi imali bi priliku da iznesu sugestije i predloge.

Postupanje u talackim situacijama
- Glavni prioritet je sigurnost taoca i mirno resavanje situacije, uz minimalan rizik za sve ucesnike.
- Organizovana komunikacija i precizne strategije kako bi svaka akcija bila odradjena na profesionalan nacin.

Otvorenost i podrska clanovima
- Svaki clan moze u bilo kojem trenutku kontaktirati High Command kako bi dobio odgovore na pitanja, resio probleme ili predlozio poboljsanja.
- Novi clanovi ce imati posebne obuke s iskusnim clanovima kako bi se cto lakse uklopili i razumjeli svoje dusnosti.

Top Bottom