Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
8926
Players nickname
Zvoncica Mimic
Suspect ID
20
Date of violation
May 4, 2022
Time of violation
16 i nesto
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=_NCwDlnSNuU&t=49s

Obrisani forum acc

Player
Player
Da stoji i ja sam jeo govna zajebo sam ali meni je dosta ljudi sto rade ck znaci dosta je i ja sam radio mg zatvori te i mene ali on je id 20 trebalo bih to da zna Ne znam zasto mi se ne vidi vreme i to grafika izgleda moram to da namestim pod hitno ja sam jeo govna za mg svako jede ono sto poseje mislim znate sta ocu da kazem Premotaj te na 8:47 on je meni rekao mrs odavde i ja mislim da se jedan od drzavnih sluzbenika tako ne ponasa svako treba da se ponasa u skladu sa zakonom videce te i sami i da na svaku sitnicu oni zovu admina nemogu da rese sve sami. Mislim ja sam doso da se zajebavam igram pa i nesto drugo da ubacim u ovaj grad i tako da bude svima zabavno i meni pogotovo

Last edited:

Obrisani forum acc

Player
Player
Postovanje pre svega ali ja sam rpao svog karaktera i ljudi meni nedaju da rpam kako dolikuje ako me razumes mozes da ukucas na yt scp 049 voice i videces da ima glas ko ja a ovom drugom gospodinu nisam znao da je toku akademija hvala nije mi nista pisalo slucajno sam se nasao tamo i nije mg zbog clownfisha nego mg sto sam rekao id

Obrisani forum acc

Player
Player
Last edited:

Ajdin Luxury

Every day is a raid day !
Leader
To sto se tako ponašao je IC problem, a posto je FIB disbandovan ne možeš se žaliti niti IC za njega. Prijatna večer neću vise da pišem da ne spamam rekao sam svoje.

Obrisani forum acc

Player
Player
koje rekao da se ja zalim na fib ne ja se zalim na samo jednog coveka ne pise za dzabe serve and protect da sam ja njemu reko nesto ruzno npr nosi se ili tako nesto onda on moze da reaguje kao sto je regovao to je to ja sam bio opusten kao bela lala

Mister Komix

Player
Player
Hvala bogu nisam gledao to niti imam neku namjeru hhaa to si napisao i svom postu pa sam prekopirao

Obrisani forum acc

Player
Player
ako me bude te pitali zasto ja koristim clownfish za radi mog interesa i filma uskoro koj cu da odradim na vasem serveru kao dokaz evo vam kako on prica slicno meni ali dobro on ima engleski akcenat ja nemam ali slicni smo :
Nekada moras da se uzivis u karakter

Last edited:

Noxile

URKE ON TOP BIT**ES
Player
Dzabe kacis lika za CK,ti ces verovatno dobiti kaznu za snimanje sa obs.Ban 60 dana

Status
Not open for further replies.
Top Bottom