Pozdrav Abraham Elkhabib znam da te smaram sas un banom. haha Znam da nisam nitko specijalan ali nemogu da ti opisem koliko mi fali familija i ljudi da se zezamo nadam se da me razumijes i sada cu ti dam 3 ili 4 razloga zasto se zelim vretiti i zasto bi ljudi zeljeli
Zasto ja mislim da se vratim na Grand RP
1. Fali mi familjia Panama i ljudi i zezanje sa nijima
2. volio bi pomoci pocetnikima i to radim koliko da imam para uvek cu im dam novac da ih poguram
3. Zelim da vozim svoj BMW (hahaahah)
4. Zelim raditi evente sa Nikolom i da se ja i on zezamo da odlucujemo mapu 2h haah
5. Zelim molo se po igrati
Zasto ljudi misle da se vratim pisu mi u dm na tt i dis i na lajvu na tt
1. Zele se zezati samnom i da krademo masinu iz sprdnje
2. Da radim evente da se naticu
3. Fali im cika zoxx da se igramo
4. Ljudi koji nemaju gta stalno ulaze na live da gledaju kako igram da ih zabavim i usrecim
5. Donirali su mi pare u grandu ja sam im rekao da cu im uzvratiti ali sad nije moguce
6. Oni Zele da se zezam sa policijom da ih zezam
7. Oni zele da im radim evente da se zezamo
i sada Abrahame Ljude zanaima i mene zanima dali ces mi dati drugu sansu i da ih nasmijem sa dobrim vesitima
i Abrahame dok odlucis Ako ne prihvatis zalbu razumijem Ali ako ne prihvatis zalbu Ljude i mene zanima Razlog zasto neces prihvatiti?
Hvla ti na citanju abrahame i Zelim ti srecu u zivotu i sebi srecu da prihvatis volimo te celi grand

Zasto ja mislim da se vratim na Grand RP
1. Fali mi familjia Panama i ljudi i zezanje sa nijima
2. volio bi pomoci pocetnikima i to radim koliko da imam para uvek cu im dam novac da ih poguram
3. Zelim da vozim svoj BMW (hahaahah)
4. Zelim raditi evente sa Nikolom i da se ja i on zezamo da odlucujemo mapu 2h haah
5. Zelim molo se po igrati
Zasto ljudi misle da se vratim pisu mi u dm na tt i dis i na lajvu na tt
1. Zele se zezati samnom i da krademo masinu iz sprdnje
2. Da radim evente da se naticu
3. Fali im cika zoxx da se igramo
4. Ljudi koji nemaju gta stalno ulaze na live da gledaju kako igram da ih zabavim i usrecim
5. Donirali su mi pare u grandu ja sam im rekao da cu im uzvratiti ali sad nije moguce
6. Oni Zele da se zezam sa policijom da ih zezam
7. Oni zele da im radim evente da se zezamo
i sada Abrahame Ljude zanaima i mene zanima dali ces mi dati drugu sansu i da ih nasmijem sa dobrim vesitima
i Abrahame dok odlucis Ako ne prihvatis zalbu razumijem Ali ako ne prihvatis zalbu Ljude i mene zanima Razlog zasto neces prihvatiti?
Hvla ti na citanju abrahame i Zelim ti srecu u zivotu i sebi srecu da prihvatis volimo te celi grand