Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
0000
Players nickname
Kipa Berlusconi
Suspect ID
0000
Date of violation
Mar 13, 2025
Time of violation
00:00
Proofs
https://imgur.com

kipa144

Player
Player
DOXING+6.22 NEPRESTANO KRADE IZ FAMILIJE I VREDJA CLANOVE MOLIM DA SE KAZNI KAO I NJEGOV TWINK PREKO CEGA JE ISTO KRAO
IMA JOS PUNO PUNO TOGA STO JE UZIMAO BEZ PITANJA KAO STO I LIDERI I PODLIDERI MOZE DA POTVRDE!

gladovicT

Player
Player
Ljudi neprestano vredjaju clanove familija na osnovu izgleda u rl. Takodje krse dosta pravila a znaju da ne smeju

Sergej Kobra

Player
Player
DOXING+6.22 NEPRESTANO KRADE IZ FAMILIJE I VREDJA
IMA JOS PUNO PUNO TOGA STO JE UZIMAO BEZ PITANJA KAO STO I LIDERI I PODLIDERI MOZE DA POTVRDE!
hahah ja nisam krao nego sam uzimo za evente i delio jer sam bio 7 rank i uvek kad pitam da uzmem kazu mozes sam da uzimas 7 si rank i to znaju i gabrijel i svi i plus sam u famu mesec i vise i uvek mi kazu uzmi sam i deli a ja to nisam prodavo

Sergej Kobra

Player
Player
i ja kao nesmem da izadjem iz fama jer cim sam izaso odma me kacis za nes sto nisam uradio jadno od tebe i jer sam ukro bateriju koju smo postavili JA I VUKASIN.

Sergej Kobra

Player
Player
i 7 rank je HC ali nema problema ja nesmem da uzimam stvari za evente i da delim i uvek ali uvek najavim kad uzimam oruzije ili delim.

kipa144

Player
Player
i 7 rank je HC ali nema problema ja nesmem da uzimam stvari za evente i da delim i uvek ali uvek najavim kad uzimam oruzije ili delim.
Prvo prekini da spamuješ poruke.
Drugo niko ti nije dao dozvolu da uzimaš koliko god oćeš stvari.
Treće naravno da smeš da izadješ iz familije ali bi bolje bilo da nisi krao stvari pre toga i još meni pišeš da sam krofnica u rl da znaš to je doxing.
Četvrto 7 nije HC nigde niti nikad neće biti.
Nemoj da spamuješ ako ti treba neš piši DM Berlusconac

Sergej Kobra

Player
Player
ja sam reko da me izbacite iz fama vi ste rekli da sam izadjem i najavio sam izlazak iz fama mozda ti nisi prisustovao ali mozes i da pitas vlasnika fama

Status
Not open for further replies.
Top Bottom