Pozdrav administracijo dobio sam ban na nalogu 68693, pa da objasnim situaciju. Naime moj prvi account 61638 je banovan za G.P 1.4 zato sto kaf sam kupio kompjuter koristio sam drugov account jer mi ga je on napravio. Na njemu sam dobio ban sa razlogom. Odmah nakon sto sam dobio taj ban Napravio sam dva accaounta na mom kompjuteru. Moj main accaount i moj twink acc(68693) na kome nista nisam krsio. Bio sam okacen i za 1.1 i za 1.4 i zalba je bila odbijena naravno jer nikada taj accaunt nisam niti delio niti sam imao vise od dva racuna na tom kompjuteru. E sad okacili su tog druga sa id 7661. I on je dobio ban za 1.4 jer je imao dva twinka i daj jedan nalog na kome sam ja prvi igrao sa id 61638. I tada sam ja dobio ban jer se verovatno racunalo kao da je to moj prvi account. I nakon sto su ku prihvatili zalbu i ja sam dobio na acc 68693 koji je moj acc i na kome nista nisam krsio i vec mi je zalba bila odbijena kada su mene kacili. Znam da se desavaju i ja vam oprastam pa se isto tako nadam da cete i vi meni dati unban da bih mogao da se vratim na projekat