Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
20039
Players nickname
Nemanja_Milanovic
Administrators nickname
Lebron_Pluxury
Date
Mar 15, 2025
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/9MI7Ikp

Nemanja Milanovic

Player
Player
Dobar dan postovana administracijo, danas sam dobio ban za anticheat #934, i pisao sam unban appeal medjutim dobio sam negativan odgovor da mi se ban pretvorio u G.P 1.1 moj ID je 20039 ali sam generalno novi igrac na serveru to mozete proveriti po mojim godinama u gradu. Da predjem na stvar pravilo sam prekrsio kad sam se selio za Austriju zbog posla i vracao nazad u mesto gde stanujem i tako se vise puta desavalo ja nisam znao da to pravilo postoji i nisam znao da treba da javim kad menjam lokaciju ja se izvinjavam kompletnoj administraciji prihvatam Money Wipe ukoliko je potrebno. Nadam se pozitivnom odgovoru.

Kota_Phoenix

Player
Player
Ljubin vas brat afministracioo, fratite bratu acc, mozda je pogresnio ne svesno, al decko dusa od coveka, zbog takvi vam se poboljsao RP, ljubi vas brat, odrastao covek, turirate ga tu zbog nebitnih stvari. Mooolim administraviju bracu nek vrate bratu acc. Ljubi brapa!

Kota_Phoenix

Player
Player
Zasto mom braru ne odbanujete acc? buraz bas nije fer, nije lik namerno isao i krsio pravila, slucajno se desilo. Aj sto kvarite njemu igru, kvarite i svima nama sto igramo sa njim. Daj buraz procitajte, recite, da, ne. Ne kao majmune da nas drzite u neizvesnosti.. Srdacan pozdrav, vratite palom bratu acc.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom