Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
xxxx
Players nickname
Igor Duljaj
Suspect ID
43053
Date of violation
Mar 15, 2025
Time of violation
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/search/9507590/?q=43053&o=date

alexpeterson1925

Player
Player
Poštovana administracijo, obraćam Vam se u vezi sa igračem 43053 koji je mnogo puta prekršio pravila servera, te smatram da je neophodno da se preduzmu odgovarajuće sankcije. Igrač je u poslednjem periodu učestvovao u brojnim incidentima koji narušavaju igrački doživljaj i krše pravila servera:

Ako smatrate da igrač sa 40+ prihvaćenih žalbi, nekolicinom banova od kojih između ostalog i G.P 1.1 - G.P 1.4 treba da ostane na serveru moraću ovu žalbu da prosledim na kuratore projekta.

sintisajzerlone

Player
Player
Poštovana administracijo, obraćam Vam se u vezi sa igračem 43053 koji je mnogo puta prekršio pravila servera, te smatram da je neophodno da se preduzmu odgovarajuće sankcije. Igrač je u poslednjem periodu učestvovao u brojnim incidentima koji narušavaju igrački doživljaj i krše pravila servera:

Ako smatrate da igrač sa 40+ prihvaćenih žalbi, nekolicinom banova od kojih između ostalog i G.P 1.1 - G.P 1.4 treba da ostane na serveru moraću ovu žalbu da prosledim na kuratore projekta.Pred sve je toxic pa sve ostalo sto si naveo
Pred sve je jako toxic player mislim ako imam pov od njega mogu da dostavim i ja na ovu zalbu zato sto to je sve granice rp-a kao primer iako je pov posle 48h

Miki Dolor

Player
Player
Kacis stare zalbe, i to ti ne moze proc doslovno si stavio sve zalbe od kad je igrac poceo igrati

Last edited:

Domo Acronix

Cijenim tuđe, volim svoje - tako sam naučio❤️
Player

Ako smatrate da igrač sa 40+ prihvaćenih žalbi, nekolicinom banova od kojih između ostalog i G.P 1.1 - G.P 1.4 treba da ostane na serveru moraću ovu žalbu da prosledim na kuratore projekta.
Cestitam ti preko laznog foruma kacis stare zalbe iz 2023 koje su bile kacene na ovoj zalbi
zalosno je to sto pokusavate napakostiti igracima preko laznog foruma jel ste ljuti ili ljubomorni na igrace koji se trude
igraju na ovome projektu preko 2-3g
a znam da ima mnogih igraca, a ne zelim ih navoditi koji krse svakodnevno mnogo pravila i jos nisu kaznjeni, ti si mene nasao kaciti za ove stare zalbe jel si ljut ili ljubomoran ili ti je dosadno pa pokusavas napakostiti meni.

Last edited:

Domo Acronix

Cijenim tuđe, volim svoje - tako sam naučio❤️
Player
Pred sve je jako toxic player mislim ako imam pov od njega mogu da dostavim i ja na ovu zalbu zato sto to je sve granice rp-a kao primer iako je pov posle 48h
jbg nekog boli neciji trud koji je postigao igrajuci 10-15h dnevno:)

Last edited:

Ficur Viper

Active Member
Leader of unofficial org

Za pola ovih pravila je vec dobio jednom za konstantno nece ti proci

Status
Not open for further replies.
Top Bottom