Igrac pod imenom Maki Panj od kad je prvi put usao na server konstanto krsi pravila, vredja devojke, kvari svim roleplay molim administraciju da resi ovog nevaljalca.
Reviewed - Zahtev za unban I 2354 ----- posebna zalba ban zbog 3 warna
+ ima malu pisu
U.F 101%
Approved - Fail RP, GP 6.15 I 2354
covjek puca bez da su prosle 5 sec plus fibovac hapsi bez rpa sa puskom u ruci :ROFLMAO:
gta5grand.com
Reviewed - Zahtev za unban I 2354 ----- posebna zalba ban zbog 3 warna
Approved - OGLASI U CC | 2354
U gornjem levom uglu mozemo videti kako Maki Panjj kaci oglas za ukradenu G klasu :)
gta5grand.com
Approved - Korupcija | Podrzavanje čitera | Allen Sikter
Rejected - G.P 4.1 | 22043 38698 2354 kako sto vidite admin pod imenom Allen Sikter je odbio ovu zalbu a pre nekoliko dana su istu zalbu prihvatili evo i link te zalbe Approved - Generalno Pravilo 4.1 | 9464 14542 6127 ja sumljam da administrator pod imenom Allen Sikter je korumpiran molim vas...
gta5grand.com
Approved - G.P 6.15 I 2354
SVE SE VIDI U POVU OTISAO SAM DA RADIM BATTLE PAS SKOCIO SAM U MORE DA NADJEM MRTVU DJEVOJKU ZBOG BP I POCEO ME PUCATI BEZ RAZLOGA
gta5grand.com
Approved - FearRP+CB |2354
SVE SE VIDI I CUJE U VIDEU PRIZNAO JE SAM DA CE DA NAS KAKO ON KAZE "JE** U ZDRAV MOZAK" KONSTANTNO ULAZI I VOZI SE PO NG BAZI BEZ STRAHA ZA ZIVOT
gta5grand.com
Approved - P.Z.Z 1.1 | 2354
Sve u povu, prekrsio pzz jos mu je odbrojavanje 5 sekundi izbrojao u 2 sekunde
gta5grand.com
Approved - Vredjanje na serveru / ID 2354
Da li je ovo primereno ponasanje? Da li se ovako docekuju NOVAJLIJE na serveru? Mnostvo ovakvih igraca postoji na samom serveru, i mnostvo i odlazi, jer svakodnevno trpe psovanje, gazenje automobilima, a %90 nema POV. Zahtevam da se ovaj igrac kazni.
gta5grand.com
Approved - G.P. 6.15 I 10012,2354
Poceo sam da brojim 5 sekundi, ali je on zapucao cim sam poceo da brojim. Admin koji bude pregledavao žalbu neka pogleda točno u 2:23 sekundi id 10012 ispaljuje prvi metak pa onda tek ja
gta5grand.com
Approved - G.P 6.5, FailRP, LTA | ID 2354
Nije hteo da napusti vozilo iako mu je receno vise puta, rekao je "nije mi se ocitalo" i takodje je napustio igru kada je trebala doci policija.
gta5grand.com
Approved - G.P 3.2, G.P 3.1 | ID 18956
kao sto se vidi u povu lik je dosao da nam napadne drug lab i onda je dosao moj drug i on je kao stavio pancir i uzeo emku i mi smo mu brojali 5 sec ali nismo znali da li sme ispred drug laba i onda je on na 2-3 sec poceo da puca prvi tako da mi nismo uradili rdm ako jeste rdm da mu brojimo 5...
gta5grand.com
Approved - Fear RP | ID: 2354, MK
Robamo lika, uradi fearrp, njegova dva druga koja su prije ovog pala urade NLR i dodju iz bolnice i urade MK, ID za Mercy Kill pronadjite preko logova a i tamo se vidi da su umrli i vratili se nazad da pomognu.
gta5grand.com
Approved - FearRP | 2354
Sve se vidi u POV, naredio sam mu da digne ruke. Pa pocne da se pravi lud i vadi kratku pumparu, gde krece da puca ne mene i moje ljude. Hvala.
gta5grand.com
Approved - FearRP | 2354
Sve se vidi u POV, Rekli smo mu da podigne ruke na sta je to ignorisao i produzio nazad u svoje vozilo. Hvala.
gta5grand.com
Approved - VDM 15832, FailRP, FearRP i CB 2354
VDM za 15832, jer mi je više pun klinac likova koji se stalno zabijaju kad nekog legitimišemo. FailRP i FearRP i CB za ovog indijanca iz razloga što prilazi FIB agentu i on njega ispituje "Šta mi radimo ovde", je l bi i u RL tako smeo da priđe FBI agentu i pita ga šta radi sa osumnjičenim...
gta5grand.com
Approved - G.P 6.15 / NLR / ID:15773 ID:2354 ID:3220
Momci su se 3x vratili na isto mjesto nakon sto poginu i to u roku 3-4min VIDEO DOKAZ 1 VIDEO DOKAZ 2
gta5grand.com
Approved - Fear Rp |ID: 2354
Kao što se može vidjeti u POV covek radi Fear Rp, dolazi njegov prijatelj te ga pokusava dovrsiti, radi takode MG,prepoznaje mog drugara kada ima masku
gta5grand.com
Approved - RPS i FearRP ID 2354
Imo je puske na glavi nije htio podici ruke mi smo mu prvo pretili da cemo zvat visu silu i vratio se u igricu kad su dosli njegovti ( u zentornu i tesli) i sa podignutim rukama je stavio pancir i izvukao pusku i krenuo nas pucati
gta5grand.com
Approved - Ubijanje u gradu ID:2354
Na POV-u se vidi kako mojem kolegi na trenutak puca u glavi, i slucajno udara jedno lice na cesti. Nakon toga njegovi kolege postupaju vrlo toksično. Počinju se derat na nas i vrijedat nas, te pucat po nama. Smatram da je ovo loš RP i da bi se svi išli ubijati zbog toga jer neko štucne kad vozi...
gta5grand.com
Approved - LTA : 2354
Pokusao je da udje kroz kapiju sa pistoljem u ruci i onda je krenuo je na brdo da puca odozgo
gta5grand.com
Approved - G.P 6.15 | 2354, 9886
cujem pucnjeve na BM de je GZ+ grad i vidim ovaj mrtav a ovaj drugi drzi sotku, treci dolazi ubija... uzas!
gta5grand.com
Approved - BA | 2354, 3109
Nemam sta dodati sve se vidi na snimku... Posle je i Admin dosao i rekao da je snimio. Ali za svaki slucaj cu objaviti ovo da se lepo pregleda, i ocekujem najstroziju kaznu za pocinitelje
gta5grand.com
Approved - RDM, VDM, CR | 2354
Kao sto se vidi na povu, igrac dolazi do lspd-a kako bi bejtovao, vdm, rdm, i cr
gta5grand.com
Approved - GP 6.13 I ID 2354
dok smo privodili lice u zatvor ubili su ga da ne zavrsi u zatvoru to nije uredu,kad sam uzimo lice pod ruku samo zanemarite u okretu sam pritisno klik u svakom slucaju ova lica koja su pucala u zatvoru trebaju da se sankcijonisu
gta5grand.com
Approved - CR- ID:2354 i ID:23331
Pozdrav, išao sam normalno po Ghetto kada su me krenili CR raditi radili su vise puta ali ovos am uspio zabiljezit.
gta5grand.com
Approved - Generalno pravilo 3.1 , RP2WIN I 2354
POV nije sve uhvatio od pocetka uglavnom ja sam bio undercoverd u sali FIBa i vozio se sa BMX tuda i lik kreno da mi preti da prestanem i da vadi revolver na mene ja sam sisao sa BMX stavio pancir i lisice i dalje se sve vidi , takodje zvao je i admina usred RPa (Rp2win) Dokaz br 1. Dokaz br 2.
gta5grand.com
Approved - Fair RP, PG | ID 2354
Psuje dok ima puske na glavi, baca metke dok pusi, salje lokaciju sa podignutim rukama...
gta5grand.com
Approved - CB,RDM | 13971,11508,2354,13203
Na snimku se jasno vidi kako me prate zatim opkoljavaju i pucaju bez razloga u centru grada.
gta5grand.com
Approved - FearRP+CB |2354
SVE SE VIDI I CUJE U VIDEU PRIZNAO JE SAM DA CE DA NAS KAKO ON KAZE "JE** U ZDRAV MOZAK" KONSTANTNO ULAZI I VOZI SE PO NG BAZI BEZ STRAHA ZA ZIVOT
gta5grand.com
U.F 101%