Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
66943
Players nickname
Veljko Sopranoo
Administrators nickname
Boris Puslica
Date
Mar 12, 2025
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/975612/

Mimi Manor

Player
Player
Postovana administracijo ja mislim da je ovaj admin pogresio jer nije trazio duzi pov de se vidi da je on puco po nama bez razloga i i bez brojanja a decko je iseko i editovao video ja mislim da ovo nije u redu da on mene kazni a nije trazio duzi pov da vidi sta se desilo od pocetka ja vas zamoljavam da se ovo resi i da mi se ukloni kazna jer sam dzabe dobio upozorenje i kick iz organizacije mislim da ovo stvarno nije u redu decko je iseko video da ide u njegovu korist hvala unapred raga administracijo :).
(proofs) Approved - G.P 6.15, 3.1 | 66943 69179 26591

Mimi Manor

Player
Player
jos je drug reko u povu sta glumis dolazis pucas nas pa bezis znaci da treba da trazi druzi pov da vidi sta se desilo od pocetka situacije
ali decko je isekao pov u njegovu korist da ide i administrator je to aproved.

Mimi Manor

Player
Player
zaboravio sma gore da promenim ime administratora i datum ja se izvinjavam

Mimi Manor

Player
Player
Mi smo njega ubili jer je puco po nama kao sto se vidi da mu je kolega mrtav i on da nema pancir ni pusku u ruke digli smo ga da mu kazemo da ne radi to i da ide i on i kolega ali e on tu iskurcio

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Odbijeno

Adminu skrenuta paznja da ubuduce trazi duzi POV kada vidi da situacija nije krenula u tom momentu , ali ovo vase je 1/1 GP 6.15 i kazna ostaje

Status
Not open for further replies.
Top Bottom