Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Lider za Marabunta Grande | Limeni Zehricc

Rejected
Status
Not open for further replies.

Lukaa Angelll

Server Administrator
Server Administrator
Informacije

1. Vaše ime IRL: Luka
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosjek online po danu: 5-6h
5. Vaš Discord: lizzard11.1
6. Vaše ingame ime: Limeni Zehricc
7. Vaš ID: 54160

Dodatne informacije

1. Lider za..... Marabunta Grande
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje

Želim postati lider ove organizacije jer imam puno iskustva u vođenju i razumevanju kriminalnog sveta, pa verujem da bih mogao dobro voditi Marabuntu.
Osim toga, do sada sam bio lider u državnoj organizacij, ali voleo bih da se okušam u vođenju kriminalne grupe i steknem novo iskustvo.
Moja želja je i da unapredim RP unutar igre, da se bolje povežemo sa drugim bandama i organizacijama i da svi zajedno igramo što realističnije.

1. Vaš prijedlog za unapređenje RolePlay-a u organizaciji.
Da poboljšam RP, organizirao bih više aktivnosti unutar same organizacije i povećao suradnju s drugim bandama. Svi bi imali svoje zadatke, bilo da je riječ o teritorijama, grafitima ili nekim drugim stvarima, kako bi svaki član bio aktivan. Uveo bih više RP scenarija kao što su talačke situacije, kako bi situacije bile dinamičnije i stvarnije. Također, postavio bih jasnije kriterije za zapošljavanje novih članova, tražeći da imaju barem 7 godina IC iskustva i 13 godina OOC, jer to garantira ozbiljnost i kvalitetu RP-a. Na FZ raidovima bih radio na stvarnom osvajanju ciljeva, a ne samo "odraditi" raid i otići, kao što to mnoge organizacije rade. Planiram imati zamjenike koji bi preuzeli odgovornost za organiziranje teritorija, kao i vođenje svih drugih aktivnosti.

Ady Benz

Sigma
Server Administrator
Odbijeno. Trenutno ne tražimo kandidate sa takvim specifikacijama.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom