Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Tin Yakuza

Player
Player
1. Vaše ime IRL - Tin
2. Vaše godine - 16
3. Vremenska zona - GMT+1
4. Prosjek online po danu - 6 do 8 sati
5. Vaš Discord: tin042293
6. Vaše ingame ime: Tin Yakuza
7. Vaš ID: 38888

Dodatne informacije

1. Lider za the Ballas gang
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? - Od kako igram na ovom RP projektu crime je odmah privukao moju pažnju. Mislim da ce ova organizacija bit na vrhu ako je preuzmem zato sto znam sto je dobro a sto je lose za kriminalnu organizaciju kao sto je Ballas. Od pocetka mojeg igranja na serveru crime mi je bio u srcu i koliko god bio u državnim organizacijama jednostavno nisam mogao ostat u stateu nego sam se morao vratit u crime jer crime najviše volim i najbolje mi ide. Nakon duzeg vremena u crime-u napokon bi htio i to, da probam biti lider kriminalne organizacije.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji? - Kao prvo imo bi određene kriterije za ulazak u bandu minimalno IC 4 godine i poznavanje osnovnih i ghetto pravila.
Organizaciju bi podjelio na timove kao sto su: Turf Team, Graffiti Team,Main Team i HC Team, svaki tim bi imao svoje određene zadatke koje moraju izvršavat kako bi si digli čin u organizaciji. Dnevno bi radili razne aktivnosti i bili aktivni, bili bi toliko poznati da kada bi neko vidio ljubičastu boju odmah bi pomislio na The Ballas Gang. Po raznim kriminalnim organizacijama sam vidio da dobivaju warnove i razne opomene zbog lošeg ponašanja članova, a da lider ne poduzme ništa oko toga, zato ću se pobrinuti da svako ko ne poštuije pravila i uništava RolePlay expirience ostalim igračima da budu kažnjeni kako treba.

Hvala na čitanju i sretno ostalim kandidatima

giphy.gif

Nikola Armanii

Server Administrator
Server Administrator
Čestitamo!

Pozvani ste na interview za organizaciju Ballas Gang koji će se održati u četvrtak 10.04.2025 u 20:00h. Budite u čekaonici na GrandRP Discordu 5 minuta pre početka. Ako imate nekih zabrinutosti oko interviewa, kontaktirajte me preko discorda.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom