Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
2964
Players nickname
Ivan Zemunac
Suspect ID
49154
Date of violation
Mar 23, 2025
Time of violation
00:00
Proofs
https://youtu.be/F2zizVq5BOE

KrileVu

Player
Player
To je stvarno zalost,da takve stvari se na ovom serveru desavaju.Cista nula za igrace i administraciju.

Alex Sandrony

Player
Player
pozz ljudi nije moja greska ja auto nesmijem dati za 1000 kao sto i znate pravila servera a ovaj covjek je htio da prekrisi pravilo a kao drugo trebo je dat razmjenu vozila tim slucajem auto mogu ponuditi za 1000 jer je zamjena a imate pov njegov gdje se jasno vidi da mi je prdao auto za 5miliona to je njeogva greska nije moja pozz

Ivan Zemunac

Player
Player
nemoj se izvlaciti mogli smo to resiti ali nisi hteo nisam znao da postoji zamena vozila mogao si mi reci ali nisi hteo i reklo mi je vise ljudi da umes da skamas

Toni Macola

Player
Player
pozz ljudi nije moja greska ja auto nesmijem dati za 1000 kao sto i znate pravila servera a ovaj covjek je htio da prekrisi pravilo a kao drugo trebo je dat razmjenu vozila tim slucajem auto mogu ponuditi za 1000 jer je zamjena a imate pov njegov gdje se jasno vidi da mi je prdao auto za 5miliona to je njeogva greska nije moja pozz
Stvarno si ispao govno sto se tice toga da skamas ljude za male pare ako ti je on vec prodao auto za 5m mogao si jednostavno svoj mu podnudit za pola od drzavne i nikom ništa a ispadnes govno za male pare, sada ce te svi gledat u igri kao scamera. Mene bi savjest izjela za tako nesto da nekom uzmem auto za male pare a vrijedi više.

Alex Sandrony

Player
Player
nemoj se izvlaciti mogli smo to resiti ali nisi hteo nisam znao da postoji zamena vozila mogao si mi reci ali nisi hteo i reklo mi je vise ljudi da umes da skamas
Sta pričaš reko sam ti evo ti auto nazad kratio si pov daj mi 7m auto vrijedi više nisi htio brate ti si kriv nisam ja uostalom nemogu ti prodati auto za hiljada dolara nema to nigdje državna je 1.450.000 kako i onda meni nešto pričaš auto koje si mi prodao je 3.500.000 državna platio sam ti 5.000.000 sta je tu krivo tvoja greška brat reko sam tu 7.000.000 daj i razmjena stoji ista auto za auto možda doplata 5.000.000...ti si meni prodao auto i sad kacis tu tvoja greška ponavljam nije moja a nikad nikoga nisam prevario u igri bio sam prevaren ali ja nikada pa ni sad ...

Alex Sandrony

Player
Player
Stvarno si ispao govno sto se tice toga da skamas ljude za male pare ako ti je on vec prodao auto za 5m mogao si jednostavno svoj mu podnudit za pola od drzavne i nikom ništa a ispadnes govno za male pare, sada ce te svi gledat u igri kao scamera. Mene bi savjest izjela za tako nesto da nekom uzmem auto za male pare a vrijedi više.
Zašto bi ja vratio auto pa ja sam kupio auto od njega nisam ja nikoga sjebo vidiš i sam da mi je lik ponudio auto da ga kupim a ne razmjenu reko sam oče auto nazad može uslov je ovakav
Vratim mu auto za 7.000.000 i zatim se mijenjamo ponovo da mi ga vrati za moj pod zamjenu kako spada a ne da mi proda auto pa traži moj za hiljadu a on je pogriješio nisam ja čuo mu se u povu jaooooooo kako kuka frende pripazi malo na rječnik govno nisam nikada nikoga nisam prevario a ja sam bio prevaren i šta nikom ništa ljudi mi psuju majku sve živo dobio utisanje pa mi pricaj te nešto pozz veliki od mene stojim iza svoje svake riječi...

Toni Macola

Player
Player
Zašto bi ja vratio auto pa ja sam kupio auto od njega nisam ja nikoga sjebo vidiš i sam da mi je lik ponudio auto da ga kupim a ne razmjenu reko sam oče auto nazad može uslov je ovakav
Vratim mu auto za 7.000.000 i zatim se mijenjamo ponovo da mi ga vrati za moj pod zamjenu kako spada a ne da mi proda auto pa traži moj za hiljadu a on je pogriješio nisam ja čuo mu se u povu jaooooooo kako kuka frende pripazi malo na rječnik govno nisam nikada nikoga nisam prevario a ja sam bio prevaren i šta nikom ništa ljudi mi psuju majku sve živo dobio utisanje pa mi pricaj te nešto pozz veliki od mene stojim iza svoje svake riječi...
Nisi govno a vidio sam sve i kada si ga kupio dosao si do nas i pisao u non rp chat i napisao os kupit taj isti auto za 6,5m i onda nisi govno nekuzim zasto podjebavas na taj nacin, da si covjek nebi se pokupio i otisao neko našao neki način sa napravite kako ste se dogovorili.

Drago Montana

Player
Player
Sve u POV
Meni je receno da dam auto za 5m a on za 1k medjutim nisam znao da postoji opcija zameni vozila i on meni nije teo da da auto
Koliko sam sve upratio i koliko znam tog lika treba mu dat bancugu zato sto i ovako pravi cirkus i bezobrazan je vidi se da nema dusu nekoga skemat na ovakav jadan nacin, ako su se vec dogovorili da tako bude i decko stavrno mozda nije znao da postoji opcija zamjena a ovaj je cjelo vrijeme šutio i pokusao ga skemat.

Alex Sandrony

Player
Player
Koliko sam sve upratio i koliko znam tog lika treba mu dat bancugu zato sto i ovako pravi cirkus i bezobrazan je vidi se da nema dusu nekoga skemat na ovakav jadan nacin, ako su se vec dogovorili da tako bude i decko stavrno mozda nije znao da postoji opcija zamjena a ovaj je cjelo vrijeme šutio i pokusao ga skemat.
Kako sam.ja znao dečki frajer ponudio i kupio sam čuo se jasno njegov glas kako kuka za auto sta ću mu ja bit ću dobar i reci evo ti auto može auta nazad 7miliona neka da i bok opet ima profita pozz

Alex Sandrony

Player
Player
Nisi govno a vidio sam sve i kada si ga kupio dosao si do nas i pisao u non rp chat i napisao os kupit taj isti auto za 6,5m i onda nisi govno nekuzim zasto podjebavas na taj nacin, da si covjek nebi se pokupio i otisao neko našao neki način sa napravite kako ste se dogovorili.
A kako si ti to gledao ako smo bili ja i on sami smiješni ste ljudi

Alex Sandrony

Player
Player
A šta sam trebao znao je on kako to ide ima pov prije toga gdje mi je nudio razmjenu vozila nisam prihvatio zato što sam htio auto probati vratio sam se i zatim mi je auto ponuden za prodaju a ne za kes frajer je kratko pov neka okani cjeli pov gdje pričamo 5 minuta a ne 40 sekundi traži te ga cjeli pov i pogledaj te pozz

Ivan Zemunac

Player
Player
daj ti ceo pov ako imas ja sam okacio kako si me skamao a ti se izvlacis jos si se smejao i pov krece 2 sekunde nako sto si dosao nemoj lagat da sam ti nudio zamenu kad nisam znao da postoji

Alex Sandrony

Player
Player
daj ti ceo pov ako imas ja sam okacio kako si me skamao a ti se izvlacis jos si se smejao i pov krece 2 sekunde nako sto si dosao nemoj lagat da sam ti nudio zamenu kad nisam znao da postoji
Sta će meni pov pa ti si okacio daj ti cjeli pov stavi sve od početka kako smo trgovali a ne kraj frende ne pravi se glup imaš bolji matični broj od mene i ti neznas da postoji razmjena vozila lazov si javno bratskiii

Ivan Zemunac

Player
Player
brate ja ne menjam kola tolko cesto pa da znam i nemoj me nazivat lazovom ovo je celi pov ima 2 sekunde kasnije de si ga probavao

Status
Not open for further replies.
Top Bottom