Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
2675
Players nickname
Inok Maradona
Administrators nickname
Zoki_Rokii
Date
Mar 24, 2025
Time
01:26
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=ZgdWyC4gt6c

Inok Maradona

Player
Player
Ime na serveru: INOK MARADONA
ID naloga: 2675
Datum bana: 24.03.2025
Admin koji je izdao ban: Zoki_Rokii
Razlog bana: Bug Abuse (BA)
Obrazloženje:
Poštovani administratori Grand RP-a,

Želim da podnesem zahtev za unban jer smatram da je ban koji sam dobio nepravedan i posledica nesporazuma. Naime, situacija koja je dovela do bana dogodila se kada smo moj tim i ja uzeli mašinu za štampanje novca, a ja sam imao zadatak da je postavim u naše dvorište.

Kada sam prišao vratima kuće i pokušao da uđem unutra po municiju, mašina se automatski postavila i propala kroz zemlju, što je verovatno prouzrokovalo vizuelni bug. Nikako nisam imao nameru da iskoristim bug u svoju korist, niti sam bio svestan da će se tako nešto dogoditi.

Razumem da server ima stroga pravila protiv zloupotrebe bagova, ali u ovom slučaju nije bilo nikakve namere da prekršim pravila. Molim vas da preispitate ovu odluku jer nisam izvršio nikakav Bug Abuse namerno, već je došlo do tehničkog problema na koji nisam mogao da utičem.

Dodatno, kada se bug dogodio, odmah smo pozvali administratora da dođe i proveri situaciju. Nakon što je došao, rečeno nam je da je mašina skroz u zemlji i da on ne može ništa da uradi. Uprkos tome što smo tražili pomoć i transparentno prijavili problem, umesto rešenja dobio sam ban, što smatram krajnje nepravednim.

Smatram da je odluka doneta prebrzo, bez ikakvog razgovora sa mnom i bez pokušaja da se utvrde okolnosti situacije. Naša ekipa je već dugo na serveru i uvek se striktno držimo pravila grada, zbog čega smatram da je ovaj postupak krajnje nepravedan. Bilo bi fer da se prvo saslušamo pre nego što se izriču ovako ozbiljne kazne. Verujem da administratori treba da budu pravedni i da uzmu u obzir sve okolnosti pre donošenja odluka o banovanju.

Hvala unapred na razmatranju mog zahteva i nadam se pozitivnom odgovoru.

Srdačan pozdrav,
INOK MARADONA

Status
Not open for further replies.
Top Bottom