Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
38207
Players nickname
Pavle Crnii
Suspect ID
43102
Date of violation
Mar 27, 2025
Time of violation
15:00
Proofs
https://youtu.be/c5WcE_PBi6U?si=J7sgiZuymsrrhJxQ

UnknownForumWarior

Player
Player
sve se vidi u pov,radi joj silent aim i aim lock cim joj automatski locka na svog lika
Posto vidim da si vrlo "profesionalan" sto se tice pucanja dacu ti par saveta: ako hoces brzo da poboljsas sanse nekog da ubijes kupi nesto sto se zove "skill za pistolj" sto ti daje vise damagea na revu ili sokove mada trosenje sokova na tebe meni se cini kao bacanje, a sem toga moguce je prebaciti brzo sa reva na ar ako samo kliknes na broj gde ti se nalazi ar i tako ces prebaciti nakon sto si pukao revom. To je sve od mene mozda ti ovo razjasni par stvari

Pakiproo12

Player
Player
Posto vidim da si vrlo "profesionalan" sto se tice pucanja dacu ti par saveta: ako hoces brzo da poboljsas sanse nekog da ubijes kupi nesto sto se zove "skill za pistolj" sto ti daje vise damagea na revu ili sokove mada trosenje sokova na tebe meni se cini kao bacanje, a sem toga moguce je prebaciti brzo sa reva na ar ako samo kliknes na broj gde ti se nalazi ar i tako ces prebaciti nakon sto si pukao revom. To je sve od mene mozda ti ovo razjasni par stvari
hahahhaha,zanimljivo pod 1.imam skill za rev, 2.sokam se,mozda nisi znao ali i protivnik takodje moze da se nasoka pa mu skidas manje helta,hvala na savetima ali sve to vec i znam

Nikola Black

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza odlucio sam sledece
ROK 16h
ID:43102 Da dostavi POV sa eventa RAT ZA RESURSE koji se odigrao 27.03.2025 u 15:09
Na povu se mora vidjeti kako si ubio igraca

Status
Not open for further replies.
Top Bottom