sve se vidi u pov,radi joj silent aim i aim lock cim joj automatski locka na svog lika
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!aim ti je kvalitetan nema stasve se vidi u pov,radi joj silent aim i aim lock cim joj automatski locka na svog lika
Posto vidim da si vrlo "profesionalan" sto se tice pucanja dacu ti par saveta: ako hoces brzo da poboljsas sanse nekog da ubijes kupi nesto sto se zove "skill za pistolj" sto ti daje vise damagea na revu ili sokove mada trosenje sokova na tebe meni se cini kao bacanje, a sem toga moguce je prebaciti brzo sa reva na ar ako samo kliknes na broj gde ti se nalazi ar i tako ces prebaciti nakon sto si pukao revom. To je sve od mene mozda ti ovo razjasni par stvarisve se vidi u pov,radi joj silent aim i aim lock cim joj automatski locka na svog lika
hahahhaha,zanimljivo pod 1.imam skill za rev, 2.sokam se,mozda nisi znao ali i protivnik takodje moze da se nasoka pa mu skidas manje helta,hvala na savetima ali sve to vec i znamPosto vidim da si vrlo "profesionalan" sto se tice pucanja dacu ti par saveta: ako hoces brzo da poboljsas sanse nekog da ubijes kupi nesto sto se zove "skill za pistolj" sto ti daje vise damagea na revu ili sokove mada trosenje sokova na tebe meni se cini kao bacanje, a sem toga moguce je prebaciti brzo sa reva na ar ako samo kliknes na broj gde ti se nalazi ar i tako ces prebaciti nakon sto si pukao revom. To je sve od mene mozda ti ovo razjasni par stvari
onda ne vidim razlog za trazenje ovog povahahahhaha,zanimljivo pod 1.imam skill za rev, 2.sokam se,mozda nisi znao ali i protivnik takodje moze da se nasoka pa mu skidas manje helta,hvala na savetima ali sve to vec i znam