Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
0000
Players nickname
Boss Bell
Suspect ID
66888
Date of violation
Mar 27, 2025
Time of violation
00:00
Proofs
https://youtu.be/eL1ckKp2Fbg

BOLO BELL

Player
Player
Kao sto mozete da vidite u POV-u momak se prepalio jer sam rekao da necu da dodjem na 10-1 i krenuo da mi vredja sve zivo i mrtvo kao sto se cuje.
Zahtevao bih da se ovo sankcionise i da igrac bude kaznjen kako ing tako i na SAHP-ovom discordu. Njegovo ime na dc je : mareee_97 i zahtevam da bude banovan na istom. Hvala unapred!

Jaki Panj

Player
Player
A bitno da si isekao deo gde si ga prvi psovao, ne bi on tek tako nastnuo. Ako moze admin koji pregleda zalbu da zatrazi duzi POV! Hvala

Ivica.

Player
Player
Kao sto mozete da vidite u POV-u momak se prepalio jer sam rekao da necu da dodjem na 10-1 i krenuo da mi vredja sve zivo i mrtvo kao sto se cuje.
Zahtevao bih da se ovo sankcionise i da igrac bude kaznjen kako ing tako i na SAHP-ovom discordu. Njegovo ime na dc je : mareee_97 i zahtevam da bude banovan na istom. Hvala unapred!
to je discord brate to nema veze sa igricom hahhhaahahahah

BOLO BELL

Player
Player
Zahtavam da ovi momci iznad budu kaznjeni jer je to vid Off-Topic-a takodje svaki sledeci da bude isto kaznjen

BOLO BELL

Player
Player
I svoj ID si se uplasio da stavis u opisu zalbe, admin da pregleda lepo zalbu, zahvaljujem!
Ne znam sta se ti prozivas ovde nisi spomenut. Takodje doticni koji je prijavljen te uopste ne gotivi i ispsovao je i tebi kako si napaljeni kid. Stay Mad!

Salamicapodrigusica

Player
Player
Ma decko stavi ceo pov gde mi govoris da ja pusim tebi kurac i gde ja kazem Ja da ti pusim kurac koji te je branio celo jutro da ne dobijes otkaz jer si patrolirao u NG bazi bez ikakvog povoda i bez najave.

BOLO BELL

Player
Player
Ma decko stavi ceo pov gde mi govoris da ja pusim tebi kurac i gde ja kazem Ja da ti pusim kurac koji te je branio celo jutro da ne dobijes otkaz jer si patrolirao u NG bazi bez ikakvog povoda i bez najave.
Ne znam o cemu pricas…. Ako imas POV okaci i bice reseno jer znam da to nisam rekao ovo je jedini POV koji imam. Jesi ti mene celo jutro branio i odjednom sad kazes dodji na 10-1 i odlozi opremu.Ja ti kazem ne i ti krenes da me psujes

Salamicapodrigusica

Player
Player
Decko poslao si snimak samo kako sam ja tebe
psovao Ali ako si mangup i volis da se mangupirras posalji ceo snimak razgovora od pocetka do kraja.Hvala

BOLO BELL

Player
Player
Decko poslao si snimak samo kako sam ja tebe
psovao Ali ako si mangup i volis da se mangupirras posalji ceo snimak razgovora od pocetka do kraja.Hvala
Opet kazem da sam ja poslao ceo POV sto ja imam ako imas POV okaci pa cu i ja biti kaznjen. A to sto navlacis ljude kako bi ovde pisali dam sam ja tebe psovao to je nesto drugo. Ja tebe ni u jednom trenutku nisam uvredio ti si samo mene krenuo da vredjas. + sto si ti 28 i da sam te opsovao (a nisam) to se moglo resiti desni klik na mene crveno dugme timeout a ne da me vredjas

Salamicapodrigusica

Player
Player
Opet kazem da sam ja poslao ceo POV sto ja imam ako imas POV okaci pa cu i ja biti kaznjen. A to sto navlacis ljude kako bi ovde pisali dam sam ja tebe psovao to je nesto drugo. Ja tebe ni u jednom trenutku nisam uvredio ti si samo mene krenuo da vredjas. + sto si ti 28 i da sam te opsovao (a nisam) to se moglo resiti desni klik na mene crveno dugme timeout a ne da me vr
Ja ti opet kazem da nisi postavio ceo snimak razgovora i kako je doslo do toga ja tebi opsujem nego si samo isekao kad ja pricam a sta je dovelo do toga si isekao ko puvanjak da bi nekome napakostio samim tim govoris o sebi.I nisam ti ja opsovao sve po spisku zato sto niusi dosao da se razduzis nego zato sto si mi rekao da ti pusim kurac ceo snimak okaci ako vec kacis

Salamicapodrigusica

Player
Player
Pa da nigde se ne cuje da se ja tebi direktno obracam i da smo ti i ja nesto razgovarali nigde nit sam rekao tvoje ime ni prezime jos sam pricao na diskordu.

Niko Salamancaa

Senior Administrator
Senior Administrator
Prihvaceno

Discord nalog ce dobiti kaznu sa SAHP discorda, za IG ne dovoljno dokaza da je premjestena sa IC situacije.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom