Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
74323
Players nickname
Nico_Aswad
Administrators nickname
Liam_Armanii
Date
Mar 29, 2025
Time
07:21
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=_Vk-mxzvbxo https://prnt.sc/rNB2HoDxcJWb

jovara

Player
Player
ZALBA na moj twink koja je prihvacena bez razloga: Approved - Pov req I 74323

Screenshot evo slika mojih POV-ova

Ja se izvinjavam, ali je meni pukla NVIDIA aplikacija, sto sam uspeo da snimim na POV-u cim se vratila, ako mozete videti u logovima nisam izasao iz igrice i sve vreme sam share screen na discordu. Uvek imam svaki POV snimljen i vracam instant 15min unazad i sad mi je pukla aplikacija zbog update-a. Evo imam snimak toga ovde na linku, a tebe sam ubio jer si mi se desync skroz na put, pitacu iz FAM-a mog da li neko ima POV iz njihovog ugla.Na kraju se vidi kako mi je crash aplikacija i kada se update ponovo mi je radio instant.

Ja ne znam kako covece ti mene mozes da banujes za ovo sto sam ti snimio kako mi je crash aplikacija u sred igranja, znaci ja ne mogu da uticem na to, pritom sam ti snimio da mi je crash, hocu da me PC-check i hocu da mi proveris lepo sve posto si mi dao ban 30 dana a dao sam ti snimak lepo kako se vidi mi je CRASH NVIDIA jebena, nisam ja kriv i ne mogu da uticem na to.

Molicu da se greska ispravi sto pre!

jovara

Player
Player
Evo pogledajte datum i vreme NVIDIA update kada je bio i to je tacno bilo tad kada sam ja stisnuo instant. Ja nakon svakog eventa stisnem instant koji vraca 15min u nazad i imam sve POV-ove, ovaj put nisam imao POV i dostavio sam razlog uredno gde se vidi o cemu se radi, tj da je program NVIDIA imao update u to vreme i bukvalno je crash aplikacija. Stiskao sam alt+z vise puta i nije hteo da mi digne program, nakon toga sam alt tab i na desktopu sam usao u NVIDIA App gde mi je taj program izbacio update i ja sam to snimio i okacio.

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Ispravi format

Status
Not open for further replies.
Top Bottom