Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
70912
Players nickname
Leksa
Suspect ID
57965
Date of violation
Mar 30, 2025
Time of violation
01:56
Proofs
https://youtube.com/shorts/sBBd5sE3ZCM?si=6c8zoCuvIJh14yBg

Leksa_Simic

Player
Player
Уsao sam u grad i otisao na mesto izlazka to je auto put kod zatvora zatim sam pucao u pod i tad je prosaao auto sa 3coveka posle 1minut se vratio predstavili se kao lazni policajci izvdili puske pistolje i pretili mi rekao sam da mi dokazu da su policajci zatim se pojavio decko sa autom i udario ih slucajno jedan je umro zatim su ga podigli i ja sam otisao od njih krenuo sam peske ka gradu i jedan od njih trojice je poceo da puca po meni ja sam upalio snimanje i upitao ga sto me puca oglasili su se momci iz auta i rekli da je pucao pored mene ali on me je pogodio prišao sam mu i pitao ga za sto me puca nije odgovarao i ubio me je

Stefan Rubiroza

Bate ne smaraj ljubi te brat
Player
Уsao sam u grad i otisao na mesto izlazka to je auto put kod zatvora zatim sam pucao u pod i tad je prosaao auto sa 3coveka posle 1minut se vratio predstavili se kao lazni policajci izvdili puske pistolje i pretili mi rekao sam da mi dokazu da su policajci zatim se pojavio decko sa autom i udario ih slucajno jedan je umro zatim su ga podigli i ja sam otisao od njih krenuo sam peske ka gradu i jedan od njih trojice je poceo da puca po meni ja sam upalio snimanje i upitao ga sto me puca oglasili su se momci iz auta i rekli da je pucao pored mene ali on me je pogodio prišao sam mu i pitao ga za sto me puca nije odgovarao i ubio me je
Hahahahahhhhh brt mojjjj

Zoki Roki

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zakljuciti ovu zalbu

Molim vas ispravite naslov zalbe. Format za ispravno popunjavanje zalbe pogledajte > OVDJE

Imate rok 6 sati

Status
Not open for further replies.
Top Bottom