vredjao si projecat i sad ban avejdas...Ovaj stefi misli da je neko glup ko on ili se meni cini?
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!vredjao si projecat i sad ban avejdas...Ovaj stefi misli da je neko glup ko on ili se meni cini?
Dobio si ban za konstantno krsenje pravila, i sad ban evadeas...vredjao si projecat i sad ban avejdas...
zoves se zemo...Dobio si ban za konstantno krsenje pravila, i sad ban evadeas...
XD to je bila fora da se tako nazovem, zovem se Vuk, ali dobro drago ponjevicuzoves se zemo...
si siguran u to?vredjao si projecat i sad ban avejdas...
Na 72064 ban evejduje duki ashford npc, kucaj njegov id i videces zalbu gde ima glasako adminu trebaju dokazi da je to 1 isti lik neka mi napise poslat cu imam dovoljno dokaza da je to stefi poslat cu a ako ova zalba bude odbijena napravit cu ja zalbu sa dokazima i za njega i za njegovog druga josipa koji takodje ban evaduje na id 72064
pazi sta pricas, lucifer lomi nos od kad je vandal boys!Na 72064 ban evejduje duki ashford npc, kucaj njegov id i videces zalbu gde ima glas
Lucifer po obicaju lomi nos u grandupazi sta pricas, lucifer lomi nos od kad je vandal boys!
Gdje bi ga osurio mozda u kancelariji?neki dan uso u igricu id ti sve govorijebiga stefane ponjevicu nisam te prepoznao, znam samo da si bezruki retard i znam da bi te osurio 1 na 1 u to sam siguran tako da necu da komentarisem... Jedino ko se ovde nervira si ti posto neces moci vise da igras kad budes banovan za evading.
ae ne smaraj
Kaze Duki fanboy Stevena Yeagera o cemu mi pricamo, + plakao si kimiju da se pomirite videli smo svi pov umrli smo od smeha tako da nemas pravo glasa debeli mali smrade.prvo nauci pricati zemo pa onda kaci nekog
Ja za tebe decko prvi put cujem o cemu mi da pricamo? vrv si i ti neki bezruki majmun pa uzeo da komentarise.Gdje bi ga osurio mozda u kancelariji?neki dan uso u igricu id ti sve govori
Ovaj lik je glup od kad se rodioOvaj stefi misli da je neko glup ko on ili se meni cini?
Christose UF 101%pazi sta pricas, lucifer lomi nos od kad je vandal boys!
zamisli zoves se Lucifer i svadjas se sa detetom mladjim od sebe Bog zna kolko + oces da dodjes da me istuces u Bg xD i to sve zbog Granda decko idi leci se.Christose UF 101%
Opasan decko nema štazamisli zoves se Lucifer i svadjas se sa detetom mladjim od sebe Bog zna kolko + oces da dodjes da me istuces u Bg xD i to sve zbog Granda decko idi leci se.